iVysílání: MS v klasickém lyžování živě i ze záznamu na webu ČT
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 17.02.2009

Česká televize nabídne divákům veškeré vysílání z mistrovství světa v klasickém lyžování Liberec 2009 na programech ČT4, ČT2 a také volně na internetu – v televizní kvalitě, živě i v rozsáhlém archivu iVysílání.


Od 18. února do 1. března 2009 proběhne v Liberci mistrovství světa v klasickém lyžování. Česká televize bude z této vrcholné sportovní události z pověření Evropskou vysílací unií (EBU) zajišťovat přenosy pro řadu zahraničních televizních společností. Svým divákům Česká televize zprostředkuje dění na šampionátu nejen na programech ČT4 a ČT2, ale i na internetu.

Návštěvníkům internetových stránek České televize budou v rámci online služby iVysílání zdarma k dispozici všechny přímé přenosy, záznamy i každodenní souhrn nejdůležitějších událostí Liberecké střípky. Vše bude možné sledovat živě, nebo kdykoliv přehrát ze záznamu. Přístup bude omezen na území České republiky.

iVysílání je nyní integrované do nově koncipované titulní stránky webu České televize. Navštívit jej lze také přímo na adrese www.ivysilani.cz. Video mohou diváci přehrávat ve dvou multimediálních formátech (Windows Media a Real Media) pokrývajících všechny počítačové platformy, každý z nich pak navíc ve třech kvalitativních úrovních podle možností internetového připojení. Nejlepší stream o datovém toku 1,5 Mbit/s skýtá rozlišení PAL (720 × 576 obrazových bodů), tedy televizní kvalitu.


Štěpán Janda, Tiskový útvar ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3240/ivysilani-ms-v-klasickem-lyzovani-zive-i-ze-zaznamu-na-webu-ct/