Oscarová noc na HBO a v kině Světozor
Autor: PR Press HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 18.02.2009

Filmový kanál HBO uvede přímý přenos slavnostního ceremoniálu z Los Angeles v noci z neděle 22. února na pondělí 23. února ve 02.00 ráno. Chcete být svědky letošního udílení Oscarů? I letos je připravena pro filmové fanoušky veřejná projekce celého slavnostního ceremoniálu, tentokrát v kině Světozor.


Přenos prestižního klání o Ceny Americké filmové akademie potrvá přibližně čtyři hodiny. Souboj mezi Milionářem z chatrče, Podivuhodným případem Benjamina Buttona a dalšími favority budou překládat a komentovat František Fuka, Tomáš Baldýnský a Saša Michailidis.

V populárním pražském kině Světozor můžete sledovat Oscarovou noc v okruhu svých známých. Program, připravený společností HBO a filmovým portálem ČSFD, začíná už ve 23.00. Před přímým přenosem ceremoniálu v Los Angeles bude uvedeno několik dílů nového seriálu True Blood – Pravá krev, který program HBO momentálně vysílá každé úterý. Připraveno bude i placené občerstvení v místním baru.

Kapacita sálu kina Světozor je ale omezena. Zájemci o účast na Oscarové noci se proto musí zaregistrovat na adrese http://www.csfd.cz/oscarova-noc-2009, kde se lze zároveň dozvědět další podrobnosti.

Zkrácený devadesátiminutový záznam se na HBO vysílá v pondělí 23. února od 21.55 hodin.


Pavla Brožková, PR & Marketing Coordinator, HBO Czech Republic

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3244/oscarova-noc-na-hbo-a-v-kine-svetozor/