Firma ISAT s. r. o. se stala oficiálním zástupcem společnosti TRIMAX pro Českou republiku
Autor: PR Press ISAT , e-mail: info@isat.cz Přidané: 20.02.2009
Dne 1. února 2008 se obchodní společnost ISAT s. r. o. stala oficiální zástupcem a distributorem měřáků americké společnosti TRIMAX pro Českou republiku. Jedná se o dva typy přístroje pro měření kvality digitálního signálu - TRIMAX SM 2200 Meter a TRIMAX SM 2500 Meter. Jedná se o unikátní zařízení ve své cenové a výkonnostní kategorii.


Společnost Trimax se úzce specializuje pouze na zařízení pro měření digitálního signálu a proto vyvinula a patentovala tyto dva měřáky. Jsou velmi dobrými pomocníky všem odborníkům, kteří při své práci potřebují měřit sílu a kvalitu digitálního signálu. Jejich největší výhodou je jednoduchost ovládání. Nabídka vás intuitivně dovede tam, kam potřebujete, bez složitého a zdlouhavého studování manuálů. Unikátní jsou tyto měřáky malým LCD monitorem, na kterém lze pozorovat přímo satelitní programy. Žádné jiné zařízení v této cenové kategorii LCD monitor nemá.

Měřáky vás nezahltí množství funkcí, které jen z mála využijete, vše je jasné přehledné a velmi intuitivní. Zásadní rozdíl mezi oběma typy je ve spektrometru. TRIMAX SM 2200 Meter je prvním měřákem v sérii a spektrometr neobsahuje, zatímco jeho následovník TRIMAX SM 2500 Meter jej má již v základní nabídce.

S měřákem můžete pracovat až tři hodiny v kuse. V případě potřeby jej můžete pohotovostně dobít v autě a pokračovat v práci. Oba typy jsou kompatibilní s počítačem, tj. můžete pravidelně a velmi jednoduše aktualizovat software popř. editovat menu/nabídku. Společnost ISAT s. r. o. uvádí tyto dva měřáky na český trh za koncovou maloobchodní cenu v rozmezí od 13.000,- Kč. Pro více informací: www.isat.cz.


PR Press ISAT, Pavel Jurga

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3248/firma-isat-s-r-o-se-stala-oficialnim-zastupcem-spolecnosti-trimax-pro-ceskou-republiku/