Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 03:51:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Přímý přenos ALMS z městské trati St. Petersburg na SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 27.03.2009


Již potřetí odstartuje podnik American Le Mans Series na městské trati v exotickém prostředí floridského města St. Petersburg. S lokací v oblasti Tampa Bay patří trať závodu Acura Sports Car Challenge of St. Petersburg k nejatraktivnějším v American Le Mans Series. Díky SPORT 5, jediné české televizní stanici zaměřené výhradně na motorsport a všeobecný motorismus, můžete druhý závod ALMS sledovat v přímém přenosu v češtině, a to v sobotu 4. dubna od 19:20 hodin.


Historie závodění ve floridském St. Petersbugu, který je nejen oblíbenou destinací turistů, ale tradičně i rozhodujícím bojištěm o hlasy v prezidentských volbách, sahá až do poloviny osmdesátých let dvacátého století. Do kalendáře American Le Mans Series byl však St. Petersburg začleněn až v roce 2007.

Prvním dvěma ročníkům závodu ALMS na městské trati v St. Petersburgu jednoznačně vévodil tovární tým Audi, který ovládl jak královskou třídu LMP1, tak absolutní hodnocení. V letošní sezoně se Audi o obhajobu vítězství bohužel nepokusí, takže se šance na triumf otevírají před ambiciózními týmy nasazujícími nové prototypy Acura třídy LMP1. Ty by právě v St. Petersburgu rády napravily dojem z premiérového vystoupení v dvanáctihodinovém závodě na Sebringu, který se jim nepodařilo dokončit. Dramatické souboje jsou očekávány také v nejnabitější třídě GT2.

Bitvu prototypů LMP1 a LMP2, stejně jako sportovních vozů GT1 a GT2 sledujte na SPORT 5 v sobotu 4. dubna od 19:20 hodin.

Další ochutnávku amerických závodů SPORT 5 nabídne již v neděli 5. dubna, kdy od 20:05 hodin vysílá přímý přenos ze sedmého podniku NASCAR Sprint Cup Series z oválu Texasu. Po pěti odjetých závodech vede pořadí populární americké série Jeff Gordon s náskokem 76 bodů před druhým Kurtem Buschem a 79 bodů před třetím Clintem Bowyerem.


Jak SPORT 5 získat?

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV. Je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.

Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na transponderu satelitu ASTRA 1G, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Trade and Technology a Sky Link a karty diGITALlink.


Obr: American Le Mans Series 2008, St. Petersburg, Foto: Acura


PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.03.2009 • Víkendové filmové tipy [ 1 ]
26.03.2009 • Souboj o titul EU na NOVA Sport
26.03.2009 • TV NOVA a NOVA Sport vysílají MOTO GP a Formuli 1
25.03.2009 • Futbalista roka 2008 v priamom prenose na Trojke
23.03.2009 • Filmové tipy 13. týdne s českou klasikou
22.03.2009 • TV Barrandov sleduje denně více než 440 000 diváků. Nová digitální televize v únoru 2009 přesáhla 2 ratingové body

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist