Skylink na návštěvě SES ASTRA
Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 07.04.2009

Čtyři výherci soutěže prodejců z České republiky a čtyři výherci ze Slovenska navštívili spolu se zástupci vedení Skylinku centrálu společnosti SES ASTRA v lucemburském Betzdorfu.



Společnost SES ASTRA uspořádala pro zástupce Skylinku dvoudenní zájezd do Lucemburska. Konal se ve dnech 2. a 3. dubna 2009. Během pobytu v Lucembursku si účastníci této akce prohlédli hlavní město Lucemburk a navštívili sídlo a technologickou centrálu SES ASTRA v Betzdorfu.


Byli přijati Senior Vice Presidentem panem Alexanderem Oudendijkem a dalšími členy vedení této přední satelitní společnosti.




Prohlédli si centrum řízení satelitního provozu, centrum řízení satelitního vysílání i impozantní pole antén sloužících pro uplinkování televizních a datových služeb na satelity ASTRA a pro řízení jejich letu.



Seznámili se také s aktuální situací satelitní flotily ASTRA a s plány dalšího rozvoje satelitního vysílání. Pohled do zákulisí satelitního vysílání byl pro všechny účastníky nezapomenutelným zážitkem.



Skylink děkuje společnosti SES ASTRA za uspořádání této exkurze a za přátelské přijetí na půdě její centrály.


Skylink je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí. Navazuje na značky Czech Link a TRADE and TECHNOLOGY v České republice a na značku Slovak Link na Slovensku. Skylink je největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a druhou největší satelitní službou na Slovensku. Skylink je jedinou platformou, která poskytuje domácnostem na celém území České republiky a Slovenska, díky 100 % pokrytí signálem ze satelitů Astra, televizní programy v nejvyšší kvalitě.

Vedle bohaté nabídky neplacených programů je právě technická kvalita vysílání nejsilnější konkurenční výhodou Skylinku.


Obr. (archiv Skylink):

Projížďka Lucemburkem
Zámek Betzdorf – sídlo SES ASTRA
Betzdorf – budova SES ASTRA
V centru řízení satelitního vysílání
Antény s průměrem 11 metrů
Společná fotka účastníků exkurze


PR Skylink, 7. 4. 2009




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3354/skylink-na-navsteve-ses-astra/