Stanice O už testuje v CzechLinku (aktualizované)
Autor: Redakcia , e-mail: redakcia@satcentrum.com Přidané: 08.08.2002
V súvislosti s informáciou o začatí vysielania monoskopu (okolo poludnia to bola čierna obrazovka, od 9.8. to už bude klasický monoskop), nám technický riaditeľ stanice Miroslav Dražil zaslal aj ďalšie informácie súvisiace s vysielaním stanice. V prvom rade ide o dostupnosť stanice na individuálnych prístupových kartách. V prípade kódovaného vysielania stanice bude stanica sprístupnená na všetkých oficiálne zaregistrovaných kartách CzechLink.

Stanica tak bude dostupná nielen v českých káblových rozvodoch, ale bude ju možné sledovať aj individuálne. Už dlhšiu dobu prebiehajú jednania so slovenskými operátormi STA a TKR. Stanice O bude s najväčšou pravdepodobnosťou dostupná aj v slovenských káblových rozvodoch.

Ďalej uverejňujeme zaslané informácie týkajúce sa stanice Stanice O.

O programu:
Nepřetržité, 24 hod vysílání se bude skládat z bloků hudebních videoklipů, v části dne spojovaných moderátorskými vstupy, případně krátkými rozhovory s hosty vysílání. V rámci těchto bloků bude schéma vysílání vycházet z běžného schématu většiny hudebních stanic. Nedílnou součástí bude interakce s divákem (hlasování a ovlivňování programu přes internet a SMS) i živé zapojení telefonujících diváků do vysílání. Ve vysílání se budou pravidelně objevovat různé druhy hitparád a žebříčků.
Mimo to se v programu bude objevovat množství specializovaných žánrových pořadů, dále např.záznamy koncertů, hudebně - kulturní servis, dokumenty a reportáže z oblasti atd.

Profilace programu
- zaměření zejména na diváky ve skupině od 15 do 30 let
- výrazná grafika a specifický styl
- důraz na českou a slovenskou produkci (současnou, ale i archivní)
- prostor i pro žánry mimo střední proud.

Sídlo Stanice O, a.s.
Vrchlického 29, 150 00 Praha 5
Tel. 02/55702719, 55702722, 55702723
Fax 02/55702799
e-mail:staniceo@staniceo.cz
www.staniceo.cz (prozatímní verze, start plné verze 1.9. 2002)

Zahájení vysílání „loga”: 9. 8. 02
Zahájení zkušebního vysílání: 15. 9. 02
Zahájení vysílání programu: 30. 9. 02

Aktualizácia 9.8.2002:

V souvislosti se zahájením vysílání informačního loga STANICE O je třeba na satelitních digitálních přijímačích znovu provést ladění tj. smazat stávající paket CzechLink a znovu naskenovat. Po této operaci bude správně napsána identifikace Stanice O místo stávající TV 3.
Miroslav Dražil
technický ředitel


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/336/stanice-o-uz-testuje-v-czechlinku-aktualizovane/