Počet zákazníků Skylinku překročil 600 000
Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 09.04.2009
Česko-slovenská satelitní platforma Skylink připsala dalších 100 tisíc zákazníků. Uplynuly tři měsíce od okamžiku, kdy Skylink uvítal půlmilióntého zákazníka. Včera dosáhl dalšího významného milníku – počet aktivních registrovaných karet Skylinku překročil hranici 600 tisíc.


Počet zákazníků Skylinku stále roste dynamickým tempem. Na oblibě Skylinku mezi zákazníky v České republice a na Slovensku se podílí několik důležitých faktorů. Patří mezi ně zvyšující se povědomost o postupném vypínání analogového pozemského televizního vysílání v ČR a možnost získat s kartou Skylink atraktivní programovou nabídku bez pravidelných poplatků, a to ve špičkové kvalitě díky distribuci přes satelity Astra na pozici 23,5° E.

Kvalita televizního vysílání je pravděpodobně tím nejsilnějším důvodem úspěchu Skylinku. Ocení ji zejména majitelé plochých televizorů s velkou obrazovkou. Skylink je jedinou televizní platformou, která poskytuje televizi ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) na celém území v České a Slovenské republiky.

Skylink je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí. Navazuje na značky Czech Link a TRADE and TECHNOLOGY v České republice a na značku Slovak Link na Slovensku.

Skylink je největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a druhou největší satelitní službou na Slovensku.

Skylink je jedinou platformou, která poskytuje domácnostem na celém území České republiky a Slovenska, díky 100 % pokrytí signálem ze satelitů Astra, televizní programy v nejvyšší kvalitě. Vedle bohaté nabídky neplacených programů je právě technická kvalita vysílání nejsilnější konkurenční výhodou Skylinku.


PR Skylink, 9. 4. 2009

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3365/pocet-zakazniku-skylinku-prekrocil-600-000/