Televízia LUX oslavuje prvé narodeniny a pozýva na Deň otvorených dverí!
Autor: PR Press TV LUX , e-mail: info@lux.sk Přidané: 30.04.2009
Televízia LUX oslávi 4. mája svoje prvé narodeniny. Na tento deň chystá mimoriadne vysielanie, ktoré ponúkne televíznym divákom premiérové programy a prierez dôležitými udalosťami zo života televízie od prvého dňa vysielania. O 18.00 hod. začne priamy prenos zo slávnostnej svätej omše celebrovanej J.E. Mons. Stanislavom Zvolenským, bratislavským arcibiskupom.


Večerné vysielanie na TV LUX ponúkne divákom obľúbený taliansky film Filip Neri. Po skončení slávnostnej svätej omše organizuje televízia recepciu pre pozvaných hostí.

Oslavy narodenín Televízie LUX začnú už v nedeľu 3. mája Dňom otvorených dverí. Pre návštevníkov je pripravený zábavný sprievodný program, v rámci ktorého sa môžu naživo stretnúť s vedením, moderátormi televízie a regionálnymi štábmi alebo si vyskúšať prácu s kamerou v televíznych štúdiách. Nebude chýbať možnosť zabaviť sa pri zostrihu breptov a najzaujímavejších momentov vysielania alebo posedieť si v kresle riaditeľa. Záver programu spestrí koncert gospelovej kapely Metelica.

Televíziu LUX môže v súčasnosti sledovať 2,4 milióna divákov. Stanica má 70 interných a externých pracovníkov, 3 pobočky v Trnave, Banskej Bystrici a Prešove. V ďalšom roku chce televízia divákom priniesť upravenú programovú štruktúru, rozšíriť pokrytie a realizovať viacero promo akcií v mestách a regiónoch Slovenska.


Peter Novák, zástupca riaditeľa

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3394/televizia-lux-oslavuje-prve-narodeniny-a-pozyva-na-den-otvorenych-dveri/