V květnu vyráží Travel Channel přes Prahu do Afriky
Autor: PR Press Travel Channel ČR a SR , e-mail: info@travelchanneltv.cz Přidané: 04.05.2009
V květnu televizní kanál Travel Channel představí světu Prahu. Populární reportérka Sarah Cawood objevuje nejkrásnější architekturu, městské židovské gheto, nechává se unést líbezným zvukem hudby Antonína Dvořáka a Bedřicha Smetany a odhaluje dlouhodobou tradici pražského umění a designu. To vše v úspěšném seriálu To musíte vidět, na obrazovkách 4. května.


Travel Channel v tomto měsíci také představí další ročník velmi úspěšné a také nejrozsáhlejší trans-saharské rallye na světě - Z Budapešti do Bamaka 2009. Kromě 15-ti denního dobrodružství na 9 000 km dlouhé trase přes 9 států je nejdůležitějším a klíčovým cílem rallye distribuce humanitární pomoci do nejchudších oblastí Afriky. Samotný Travel Channel podpořil 2 soutěžní týmy, poskytl auta, cestovní výlohy a penězi, kterými byla financována humanitární podpora v podobě laptopů, školních pomůcek, dětského oblečení nebo léků. Od 27. května můžete na Travel Channel sledovat organizátora Andrew Szaba a jeho tým, jak bojují s africkými pouštěmi a realizují tento úctyhodný záměr.

Více informací o programu najdete na webových stránkách www.travelchanneltv.cz.


Travel Channel vysílá v 15-ti jazycích ve 117 zemích Evropy, Středního Východu a Afriky. Je desátým nejsledovanějším pan-evropským televizním kanálem, byl uveden na trh v r.1994.

Travel Channel vstoupil na český trh v listopadu 2006, vysílá 24 hodin denně a více než 90% programové nabídky je lokalizováno.

Inspirativní, informativní a zábavný. Travel Channel nabízí unikátní, objektivní a přehledný pohled na cestování a zkušenosti cestovatelů. Program zavede diváky do jakéhokoliv kouta naší planety, za nekonečným dobrodružstvím, kulinářským uměním, za eko-zeleným cestováním, a na exkluzivní a luxusní místa. Ke kmenovým seriálům patří Globetrekker, Žíznivý cestovatel, Nezapomeňte svůj pas, Cestování za vínem a Cestování 2008.

Travel Channel International Limited, nezávislá společnost, také provozuje Travel Channel Video On Demand, Travel Channel Productions a Thomson TV.


Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská, Travel Channel ČR a SR, 4. 5. 2009

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3404/v-kvetnu-vyrazi-travel-channel-pres-prahu-do-afriky/