Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:08:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Závodní víkend DTM na Lausitzringu v přímých přenosech SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 21.05.2009



Poté, co Audi na Hockenheimringu obsadilo první čtyři příčky konečného pořadí, chce Mercedes v nadcházejícím podniku na Lausitzringu kontrovat. Souboje na ostří nože se přitom neodehrají pouze mezi nejvíce exponovanými vozy DTM, ale také v závodech doprovodného programu.

Celý závodní víkend na Lausitzringu můžete sledovat v sérii přímých přenosů na televizní stanici SPORT 5, která je jako jediná česká televize zaměřená výhradně na motoristický sport a motorismus.


První podnik DTM na Hockenheimringu napověděl, že i letos se fanoušci německé série cestovních vozů mohou těšit na napínavé souboje. Navíc za účasti některého z českých jezdců, který se v DTM objevuje poprvé od roku 2004, kdy v šampionátu působil Jarek Janiš. Tomáš Kostka, startující v DTM pod hlavičkou týmu Kolles Futurecom-BRT s vozem Audi A4 DTM R13, se na Hockenheimringu postaral o solidní debut v šampionátu, když skončil v konkurenci novějších vozů jedenáctý. Kostkovi se také podařilo porazit své přímé rivaly – debutanty v DTM, Christiana Bakkeruda a Johannese Seidlitze.

DTM z Lausitzringu sledujte v přímých přenosech v sobotu 30. května od 13:30 hodin (kvalifikace) a v neděli 31. května od 13.45 (závod).


Kromě Tomáše Kostky zatraktivňuje závodní víkendy DTM pro české diváky také účast několik dalších českých jezdců. Jsou to Jiří Janák, působící v Porsche Carrera Cupu, Petr Fulín a Ivan Vršinský jako účastníci seriálu Seat Leon Supercopa a Tomáš Mičánek účastnící se ADAC VW Polo Cup.

Závody všech zmíněných sérií, stejně jako závody F3 Euro Series vysílá SPORT 5 v přímých přenosech v sobotu a v neděli 30. – 31. května.


Sérii přímých přenosů na SPORT 5 uzavře v neděli večer „live“ vysílání třináctého závodu NASCAR Sprint Cup Series z oválu Dover ve státě Delaware. V souvislosti s Doverem bývá připomínána skutečnost, že od roku 1969 do konce 80. let jednadvacet z dvaadvaceti vítězů zdejšího závodu vyhrálo šampionát NASCAR Sprint Cup Series, nebo o vítězství alespoň do poslední chvíle bojovalo. Kdo tedy v Doveru triumfuje letos? Bude to leader průběžného pořadí Jeff Gordon, jeho pronásledovatelé Tony Stewart a Kurt Busch, nebo některý z jezdců, kteří zatím zůstávají skryti hlouběji ve startovním poli?

Bohužel musíme vyčkat do konce sezony, než se dozvíme, zda se zlaté pravidlo 70. a 80. let potvrdí i v roce 2010, přímý přenos z Doveru však sledujte v neděli 31. května na SPORT 5 od 23:55 hodin.


Jak SPORT 5 získat?

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV. Je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.

Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na transponderu satelitu ASTRA 1G, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Skylink/Trade and Technology a karty Media Vision/diGITALlink/CS Link.


PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.05.2009 • Ty nejlepší filmy 22. týdne
22.05.2009 • Dobrodružné víkendové filmové tipy
19.05.2009 • Nova Cinema zahájila vysílání Informačního servisu
18.05.2009 • Filmové tipy 21. týdne pro celou rodinu
15.05.2009 • Le Mans Series, DTM a FIA GT s českou účastí na SPORT 5
15.05.2009 • Víkendové filmové tipy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist