Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 02:24:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Vítězství Sauto.cz Racing Teamu v Mostě i Davida Vršeckého v Misanu na SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 30.05.2009


Čtyři závody, čtyři vítězství. To je výsledek skvělé práce celého Sauto.cz Racing Teamu, který i při posledním podniku Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích Divize 4 v Mostě pokračoval v suverénním tažení letošní sezonou. Sestřih z druhého podniku MMČR v závodech automobilů na okruzích sledujte na SPORT 5...


Po dvou vítězstvích na brněnském automotodromu ovládla stáj Sauto.cz Racing zásluhou posádky Antonín Charouz, Tomáš Enge, Stefan Mücke také sobotní vytrvalostní závod, který se uskutečnil v rámci Česká pojišťovna Škoda Octavia Weekendu na autodromu v Mostě. Mercedes-Benz C-Klasse AMG DTM se startovním číslem 11 sice neměl tak výtečný start jako konkurenční Audi a v úvodní fázi závodu se musel spokojit s druhou pozicí, ovšem už ve čtvrtém kole se ujal vedení a začal si na první pozici budovat obrovský náskok, aby pod šachovnicovou vlajkou projel s obrovským náskokem 13 kol. Nedělní sprint D4 nad 2000 ccm v Mostě se pak stal kořistí Antonína Charouze s vozem Mercedes-Benz C-Klasse AMG DTM, který tak potvrdil svou vedoucí pozici v celkovém hodnocení šampionátu a dotáhl se na čelo také v samostatné klasifikaci sprintů.

Sestřih nejatraktivnějších momentů z druhého podniku MMČR v Mostě vysílá SPORT 5 v pondělí 1. června od 18:50 hodin.


Skutečně letní počasí panovalo o uplynulém víkendu v italském Misanu, kde se odehrál druhý podnik evropského šampionátu trucků. Závody na okruhu sledovalo 27.000 fanoušků a nejvíce se mohli radovat příznivci české stáje Buggyra, která si z Itálie odvezla cenný double. Nejúspěšnějším jezdcem italského podniku se stal David Vršecký, jemuž skvěle sekundoval a druhé místo vybojoval týmový kolega Markus Bösiger. Vršecký s Bösigerem neměli v Misanu konkurenci a od vyrovnání rekordu v podobě zisku 108 bodů, který vytvořili loni v Mostě, je dělily pouhé tři body.

Sestřih z druhého podniku šampionátu FIA European Truck Racing v Misanu sledujte na SPORT 5 v pondělí 1. června od 19:20 hodin.


Na vjezdu do zatáčky Corkscrew slavného okruhu Laguna Seca se Jon Fogarty s vozem Pontiac Riley prosmýkl před Scotta Pruetta. V tu chvíli do konce závodu zbývalo dvaadvacet kol a Fogarty vedení udržel až do cíle. Pro tým Gainsco/Bob Stallings tak ve spolupráci s týmovými kolegy vybojoval již druhé vítězství sezony.

Sestřih čtvrtého závodu Grand-Am z nádherného kalifornského okruhu Laguna Seca sledujte na SPORT 5 ve středu 3. června od 19:20 hodin.


Hostem diskuzního pořadu O čem se mluví bude ve čtvrtek 4. června od 18:20 hodin závodní jezdec Jiří Navrátil, který se v letošní sezoně účastní šampionátu FIA GT3. Spolu s týmovým kolegou Martinem Matzkem Jiří Navrátil startuje pod hlavičkou Teamu Rosberg s vozem Audi R8 LMS. Jiří Navrátil, jehož výkony ve FIA GT3 můžete pravidelně sledovat v přímých přenosech na SPORT 5, bude v pořadu O čem se mluví hovořit právě o své účasti v prestižním evropském šampionátu.


Vysílání SPORT 5 v týdnu od 1. do 7. června uzavře přímý přenos čtrnáctého závodu NASCAR Sprint Cup Series v Poconu.

Vysílání NASCAR startuje v neděli 7. června ve 20:10 hodin.


Jak SPORT 5 získat?

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV. Je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.

Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na transponderu satelitu ASTRA 1G, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Skylink/Trade and Technology a karty Media Vision/diGITALlink/CS Link.


Obr.: MMČR okruhy 2009, Most, Sauto.cz Racing Team, Antonín Charouz, Foto: BPA/Miloš Rybář

PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.06.2009 • Filmové tipy 23. týdne
29.05.2009 • Vy nám taky, šéfe! – Víkendové filmové tipy
28.05.2009 • Finálová série sezóny NHL 2008/2009 na stanici NOVA Sport
26.05.2009 • Wimbledon na obrazovkách NOVA Sport a TV NOVA [ 1 ]
25.05.2009 • Ty nejlepší filmy 22. týdne
22.05.2009 • Dobrodružné víkendové filmové tipy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist