Ascotské koňské dostihy živě a výhradně na stanici SPORT 1
Autor: PR Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 08.06.2009

Ascotským dostihům konaným mezi 16. a 20. červnem věnuje SPORT1 přibližně tříhodinové vysílání. V přímém přenosu mohou diváci vidět od začátku do konce všechny dostihy, které budou daného dne odstartovány, a slyšet zpravodajství z dějiště zřejmě nejslavnějších koňských dostihů světa.


Na Royal Ascotu budou koně sprintovat v rámci dvou velevýznamných dostihů Jeden z nich nese název King's Stand Stakes, do kterého už bylo přihlášeno 51 koní, zatímco na seznamu koní předběžně přihlášených do druhého dostihu, Golden Jubilee Stakes, figuruje 68 jmen.

Royal Ascot – ascotské koňské dostihy – patří ve Velké Británii mezi nejnavštěvovanější společenské akce, přitahující odedávna pozornost příslušníků nejvyšších kruhů. Nemohou při nich chybět slavné a bohaté osobnosti, oslňující defilé módních kreací, šatů a klobouků. Jedním z tradičních předpisů spojených s touto událostí je, že dáma se nemůže na tribuně objevit bez klobouku, což vedlo ke vzniku speciální ascotské módy. A tak obdivuhodné pokrývky dámských hlav, které lze při dostizích jednu vedle druhé vidět, navozují atmosféru velice příbuznou ovzduší módní přehlídky.


Chello Central Europe:

Chello Central Europe je středoevropským poskytovatelem obsahové náplně a předním mezinárodním podnikatelským subjektem na mediálním trhu, působícím v rámci Liberty Global Inc. jako součást společnosti Chellomedia. V současné době patří k regionálnímu portfoliu televizní stanice Filmmúzeum, Minimax, Spektrum, SPORT1 a SPORT2, deko, TV Paprika, Zone Club, Zone Romantica a MGM fungující ve formě joint venture.

Kromě těchto tematických stanic provozuje Chello Central Europe nejvýznamnější polskou obchodní společnost činnou na mediálním trhu, společnost AT Media, která se rovněž zabývá tematickými televizními stanicemi, a nedávno prezentovanou firmu Mojo Productions, která na celoregionální úrovni – v Maďarsku i v zahraničí poskytuje veškerý sortiment služeb souvisejících s výrobou televizních pořadů.


Anna Lenerová, PR Consultant, Chello Central Europe

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3465/ascotske-konske-dostihy-zive-a-vyhradne-na-stanici-sport-1/