Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 00:28:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Slavná Tourist Trophy s komentářem Dalibora Gondíka každý den na SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 14.06.2009


Minulý týden se na ostrově Isle of Man odehrál jeden z největších a nejznámějších silničních závodů motorek, Isle of Man Tourist Trophy. Stejně jako v loňském roce i letos přinese sérii sestřihů mapujících jednotlivé závody televize SPORT 5, jediná česká televize zaměřená výhradně na motoristický sport a všeobecný motorismus. Pořad budou komentovat Dalibor Gondík a Petr Kvěch.


Historie tohoto legendárního závodu motocyklů sahá až do roku 1907 a také při vstupu do druhého století své existence zůstává Isle of Man Tourist Trophy jedním z nejpopulárnějších a zároveň z nejnáročnějších motocyklových závodů světa. Každoročně přináší směsici vzrušení, radosti z triumfu, ale i smutku z tragédií.

Sestřihy nejatraktivnějších momentů Tourist Trophy s českým komentářem sledujte na SPORT 5 počínaje pondělkem 15. června. Každý všední den v 17:05 hodin SPORT 5 vysílá sestřih jednoho závodu. V sobotu 20. června je sestřih závodu na programu ve 13:05 hodin a v neděli 21. června od 16:00, resp. 17:05 hodin.

Zelené peklo – tak se pro charakter a náročnost přezdívá čtyřiadvacetihodinovému závodu na Nürburgringu. Letos tomuto motoristickému maratónu kralovala posádka ve složení Timo Bernhard, Marc Lieb, Romain Dumas a Marcel Tiemann s Porsche 911 GT3 RSR, která zvítězila s náskokem devíti minut před vozem Audi R8 LMS týmu ABT Sportline s jezdci Christianem Abtem, Jean-Francoisem Hemroullem, Pierrem Kafferem a Lucasem Luhrem. SPORT 5 v pondělí 15. června od 19:40 hodin nabídne hodinový sestřih nejzajímavějších momentů závodu 24 hodin Nürburgringu.

Víkend s datem 20. – 21. června se ponese ve znamení dalších závodů FIA GT a FIA GT3, tentokrát z německého Oscherslebenu. SPORT 5 odvysílá dva závody FIA GT3, stejně jako kvalifikaci a závod FIA GT v přímých přenosech. Čeští fanoušci tak budou moci živě sledovat snahu několika českých pilotů, resp. týmů o co nejlepší výsledky.

Cíle nejvyšší má pro nadcházející závod FIA GT v Oscherslebenu českotřebovský tým K plus K motorsport. Ten po vítězném vstupu do sezony na britském Silverstonu zradila v následujícím závodě v italské Adrii technika. V Německu tak budou dvě posádky týmu ve složení Karl Wendlinger – Ryan Sharp a Adam Lacko – Mario Dominguez navazovat na úspěch z Británie. Ve dvou závodech FIA GT3 se představí také česká posádka Martin Matzke – Jiří Navrátil, která startuje s Audi R8 LMS renomovaného Teamu Rosberg.


Jak SPORT 5 získat?

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV. Je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.

Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na transponderu satelitu ASTRA 1G, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Skylink/Trade and Technology a karty Media Vision/diGITALlink/CS Link.


Obr.: Isle of Man Tourist Trophy 2009, Foto: iomtt.com

PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.06.2009 • Pátá série Ztracených na Nově možná nebude
15.06.2009 • Ty nejlepší filmy 25. týdne
12.06.2009 • Víkendové filmové tipy
11.06.2009 • VDÁŠ SE, A BASTA! – Na Nově a FilmBoxu HD v pátek v podobný čas
09.06.2009 • HBO Central Europe získala od Dori Media Group práva k formátu seriálu In Treatment (V odborné péči)
08.06.2009 • Ascotské koňské dostihy živě a výhradně na stanici SPORT 1

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist