Australská vyšetřovací služba na Zone Reality
Autor: PR Press Chellomedia , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 17.06.2009
Pokud patříte k těm, kdo se rádi bojí a každé záhadě musí přijít na kloub, máme pro vás zbrusu nový dokumentární seriál. Veleúspěšný reality seriál z dílny Foxtel, zkoumající ty nejděsivější australské zločiny, které otřásly nejen samotnou Austrálií, ale celým světem. Budete svědky skutečných, strašlivých činů, kterých se dopustili vrazi či únosci, ale také především mravenčí a obětavé práce policie, která nakonec vedla k jejich odhalení a dopadení.


Nový strhující seriál na Zone Reality každý všední den ve 21.00 hod.

Ptáte-li se při sledování detektivních seriálů plných technických novinek a vychytávek, zda je toto všechno skutěčně možné a zda vyšetřovatelé opravdu mohou pomocí nejnovějších poznatků forenzní vědy odhalit pachatele, nenechte si ujít vyšetřování v praxi a staňte se svědky skutečného odhalování zločinu.


Na vlastní oči uvidíte např. tyto strhující kriminální příběhy:

Tělo ve sportovní tašce

Hostováno Stevenem Liebmannem, jedním z nejuznávěnějších a nejrespektovanějších australských novinářů, který za své čtyřicetileté novinářské a televizní kariery sbíral jedno ocenění za druhým a nyní je pravidelným hostem Autralské vyšetřovací služby a svým komentářem tak přispívá k objasnění a interpretaci dané epizody. Tělo objevené ve sportovní tašce odhaluje brutální vraždu mladé dívky ze Sydney – Lindy Van Blankenové. Tato mrazivá epizoda nabízí rekonstrukci, interview s hlavním vyšetřovatelem sebevražd a zdrcenými členy Lindiny rodiny a jejích přátel. Vaši poutavost si tento díl získa zejména srdceryvným rozhovorem s Brandonem Leonardem, Lindiným snoubencem z USA.


Zmasakrovaní chlapci

Tato epizoda z Adelaide znovu otevře případ notorických “Rodinných vražd z Adelide”. Případ, ve kterém bylo zabito 6 mladých chlapců v 80. a 90. letech min. století. Oběti byly nalezeny na nahodilých místech celého státu, těla byla pečlivě a úhledně rozřezána. Přestože jednotlivé vraždy a zmrzačení vypadaly různě, vyšetřovatelé si je začali brzy spojovat dohromady. Do celého případu se vloží i media, která při znovuotevření případu strhnou zuřivou honbu za informacemi.


Krimi soutěž Zone Reality

Noc pod jednou střechou s mrtvolou

A pokud vám toto všechno připadá stále málo a rádi byste prožili trochu nebezpečí a strachu na vlastní kůži, nenechte si ujít doprovodnou krimi soutěž Zone Reality právě k Australské vyšetřovací službě, pokud strávíte noc v domě, kde prokazatelně došlo k vraždě či přespíte na hřbitově můžete se stát vítězem soutěže, kde hlavní cenou je peněžitá odměna v hodnotě 500 Euro.


Související pořad : Dobrodružná kriminalistika

Dvě epizody každý všední den od 22. června ve 21:05 na Zone Reality

Seriál Dobrodružná kriminalistika nabízí fascinující pohled do světa forenzní vědy a jejích metod, které vedou k objasnění zločinů, jež by jinak zůstaly navždy bez pachatele. Je vědou, která dokáže poslat podezřelé do vazby anebo je naopak propustit na svobodu.

Každá epizoda sleduje opravdové vyšetřovatele spolu s forenzními vědci, kteří rozkrývají záhady obestírající vždy jeden určitý kriminální případ. Prostřednictvím svého inovativního vypravěčského stylu zkoumá Dobrodružná kriminalistika vědu ve službách kriminalistů, přičemž se vydává do oblastí biologie a genetiky (zkoumání DNA), toxikologie (vědy o jedech), entomologie (vědy o hmyzu), antropologie (zkoumání kostí) a také behaviorální a geografické analýzy kriminálních aktivit.


Zone Reality je TV stanice inspirovaná životem

Žádní herci, žádné zvláštní efekty a předem dané scénáře. Zone Reality přináší naprosto unikátní pořady plné nepředvídatelných a neobyčejných situací, tak jak je napsal sám život... zkrátka reality v té nejčistší podobě. Zone Reality Vás vtáhne do úžasného a struhujícího dobrodružství viděného očima lidí, kteří jej proživají. Neuvěřitelné lidské příběhy, které vás šokují, dojmou a pobaví.
V květnu a červnu vám Zone Reality přináší dva zbrusu nové krimi seriály, které vás přikovají k obrazovce: Australská vyšetřovací služba a Dobrodružná kriminalistika.


Chello Central Europe

Chello Central Europe je středoevropským poskytovatelem obsahové náplně a předním mezinárodním podnikatelským subjektem na mediálním trhu, působícím v rámci Liberty Global Inc. jako součást společnosti Chellomedia. V současné době patří k regionálnímu portfoliu televizní stanice Filmmúzeum, Minimax, Spektrum, SPORT1 a SPORT2, deko, TV Paprika, Zone Club, Zone Romantica a MGM fungující ve formě joint venture.

Kromě těchto tematických stanic provozuje Chello Central Europe nejvýznamnější polskou obchodní společnost činnou na mediálním trhu, společnost AT Media, která se rovněž zabývá tematickými televizními stanicemi, a nedávno prezentovanou firmu Mojo Productions, která na celoregionální úrovni – v Maďarsku i v zahraničí poskytuje veškerý sortiment služeb souvisejících s výrobou televizních pořadů.


Anna Lenerová, PR Consultant, Chello Central Europe


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3484/australska-vysetrovaci-sluzba-na-zone-reality/