Wimbledon na obrazovkách NOVA Sport a TV NOVA
Autor: PR Press Nova Sport , e-mail: info@nova-sport.cz Přidané: 19.06.2009

Již za několik dní se rozběhne kolotoč přímých přenosů z nejslavnějšího turnaje světa na stanici NOVA Sport. Od 22. 6. 2009 do 5. 7. 2009 přineseme divákům skvělé tenisové zážitky ze 123. ročníku Wimbledonu.


Praha 18. června 2009 – Letošní ročník slavného Wimbledonu přinese odpověď na několik otázek. Vrátí se Roger Federer na trůn největšího tenisového turnaje, nebo bude pokračovat dominance Rafaela Nadala, jehož jediným výrazným neúspěchem od loňské vítězství bylo brzké vyřazení na letošním Roland Garros.

Potvrdí Andy Murray svou skvělou formu na trávě a zaútočí na wimbledonsky titul, aby se stal prvním anglickým vítězem od dob Freda Perryho (1934,35,36)? Jeho skvělé výsledky v letošním roce a především vítězství na přípravném turnaji v Queen’s ho řadí do role spolufavorita.

České diváky bude určitě zajímat počínání Radka Štepánka a Tomáše Berdycha, jediných dvou nasazených českých tenistů ve wimbledonském singlu.

O úspěch ve čtyřhře se popere aktuálně třetí dvojice světa – Dlouhý-Paes, kteří mají za sebou životní výsledek v podobě vítězství na letošním French Open. Mezi ženami pak budeme doufat v úspěch Šafářové, Cetkovské, Vaidišové, Záhlavové-Strýcové a dalších.

Pro slovenské fanoušky budou zajímavé souboje Daniely Hantuchové, či Magdalény Rybárikové, vítězky turnaje v Birminghamu.

Finálový souboj mohou diváci sledovat také na obrazovkách TV NOVA v neděli 5. 7. 2009 od 15.00.

Komentovat přímé přenosy na NOVA Sport budou: Tomáš Borovec, Martin Pouva, Filip Šedivý, Vojtěch Bidrman, Tomáš Lörincz, Jožo Havrilla. a bývalá vynikající čeká tenistka Sandra Kleinová.

Sledujte přímé přenosy z Wimbledonu na NOVA Sport od 22. 6. 2009


Michal Klouda, PR koordinátor stanice NOVA Sport





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3488/wimbledon-na-obrazovkach-nova-sport-a-tv-nova/