Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 08:38:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Srpen na AXN a AXN Sci-Fi

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@axn.cz Přidané: 23.07.2009



V druhém prázdninovém měsíci uvidíme na AXN třináctidílné mystérium Svatyně, romantický film Návrat do Modré laguny a akční Charlieho andílci: Na plný pecky. Na AXN Sci-Fi v srpnu pokračuje šestá řada slavného seriálu Krajní meze a diváky si určitě získá i hororová klasika Havran, inspirované stejnojmennou básní Edgara Alana Poea...



Svatyně

V úvodu třináctidílného mystéria dojde ke kurióznímu zločinu. Hrůzná mimozemská bytost, která si vybrala jako hostitele ruského teenagera, zabije starého muže a dva policisty. Poté, co očití svědci ze strachu zatají pravdu, policie případ uzavře. Soudní psychiatr Zimmerman (Robin Dunne) však cítí, že kauza má zlověstné souvislosti. Pak do napínavého vyprávění vstoupí tajemná doktorka Magnusová (Amanda Tappingová). Skeptickému muži ukáže tajnou svatyni, kde se soustřeďují záhadná monstra. Začíná hon za jejich odhalením...

Premiéry: AXN od 3. srpna, každé pondělí ve 21:00 hod.


Návrat do Modré laguny

V romantickém dobrodružství, situovaném do sklonku 19. století, se mladá vdova se dvěma dětmi octne na opuštěném ostrově v jižním Pacifiku. Sarah se snaží vychovávat obě děti v duchu viktoriánské morálky. Pak ale zemře a Lilli s nevlastním bratrem Richardem zůstanou odkázáni jen sami na sebe. Skrývají se před nebezpečnými kanibaly a mezitím se do sebe vášnivě zamilují. Do jejich idyly však zasáhne příjezd americké lodi. Mladý pár se musí rozhodnout, zda se vrátí do civilizace... Film z roku 1991, v němž hlavní dívčí roli ztvárnila Milla Jovovichová, realizoval William A. Graham.

Vysílání: AXN, úterý, 18. srpna ve 21:00 hod.


Charlieho andílci: Na plný pecky

Agentky Natalie (Cameron Diazová), Dylan (Drew Barrymoreová) a Alex (Lucy Liuová) pátrají po ukradených titanových prstenech. V drahocenných špercích je ukryt kód federálního programu na ochranu svědků, na který si brousí zuby mafie. Proti odvážným kráskám stojí extrémně nebezpečná protivnice v podobě bývalé agentky (Demi Mooreová). Trojice všestranně disponovaných hrdinek střídá paruky, make-upy a kostýmy a v rámci své mise si zahraje i na svářečky. Předvádí rejstřík bojových umění, dokonalé ovládání motorek i arzenál přirozených ženských zbraní... Akční podívanou z roku 2003 režíroval Joseph McGinty Nichol.

Vysílání: AXN, úterý, 25. srpna ve 21:00 hod.


Krajní meze VI.

Šestá řada slavného seriálu začíná během drsné reality show s názvem Soudný den. Publikum sleduje štvanici na odsouzence k smrti za vraždu Kaitlin Channingové. Sestra mrtvé ženy má 24 hodin, aby vraha našla. Celá země sleduje, zda Allison odsouzeného Declana dostihne. Hrdinka se musí rozhodnout, zda ho zabije nebo mu dá milost. Ale co se stane v případě, že pronásledovaný Declan McMahon říká pravdu a je opravdu nevinný? Co dělat, když je společnost stejně násilnická jako hledaní zločinci? A jak daleko až mohou zajít média?

Vysílání: AXN Sci-Fi od 11. srpna, každé úterý a čtvrtek ve 23:00 hod.


Havran

Hororová klasika režiséra Rogera Cormana, inspirované stejnojmennou básní Edgara Alana Poea, se odehrává v temných dobách 15. století. Zápletka sleduje osudy tří čarodějů. Prvním je doktor Erasmus Craven (Vincent Price), jenž truchlí kvůli své zemřelé ženě. Jedné noci jej navštíví havran, který umí mluvit lidskou řečí. Prozradí, že on sám je také čaroděj, kterého do ptačí podoby zaklel zlý Scarabus (Boris Carloff). Hrdinové se rozhodnou, že zákeřného mága vyhledají. Jejich cestu rámují děsivá dobrodružství.

Vysílání: AXN Sci-Fi, sobota, 1. srpna v 00:00 hod.


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placené tematické kanály AXN a AXN Sci-Fi vysílají v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct (zde je jen AXN) a DIGI TV na satelitech Astra 1G na orbitální pozici 23,5 st. východně, Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (pozor - program AXN v DIGI TV a v UPC Direct a CS Link se neshoduje!). Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a také AXN Crime včetně podrobných popisů (Synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Jitka Ulrichová, PR & Marketing Coordinator HBO Czech Republic a redakce satCentrum, 23. 7. 2009


  Sdílet:      

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.07.2009 • Srpnové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital
24.07.2009 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu
23.07.2009 • Přímý přenos DTM z Oscherslebenu, ale i španělská Baja Espana
22.07.2009 • Programové tipy HBO na srpen 2009
21.07.2009 • Fotbal na NOVA Sport v srpnu 2009
20.07.2009 • 24 hodin Spa v přímém přenosu na SPORT 5


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist