Srpnové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital
Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 26.07.2009
V srpnu bude mít na placeném kanálu HBO Comedy premiéru britsko-americké retro Můj skvělý tatínek, odehrávající se ve 20. letech minulého století na skotské vysočině, americká komedie Roztleskávač a třetí řada slavného britského seriálu, který si bere na mušku předsudky ve vztazích k menšinám i různorodé módní výstřelky Malá Velká Británie III.

Na kanálu HBO Digital se můžeme podívat na přepis románu z pera světoznámého kolumbijského spisovatele Gabriela Garcíi Márqueze Láska za časů cholery...



HBO Comedy

Malá Velká Británie III.

Třetí řada slavného britského seriálu, jehož autoři a protagonisté Matt Lucas a David Walliams karikují zkostnatělost svých spoluobčanů, předsudky ve vztazích k menšinám i různorodé módní výstřelky. Pásmo groteskních skečů předvádí řadu kuriózních postav. Patří k nim gay ze zapadlé velšské vsi, teenager, zamilovaný do přítelkyně své babičky, či transvestita s bizarními choutkami. Na kaleidoskop drsných gagů navázal seriál Malá Velká Británie v USA od stejné dvojice.

Premiéra: středa, 26. srpna ve 20:30 hod.


Roztleskávač

Americká komedie v režii Jamese Vasqueze líčí problémy svobodné matky (Carrie Prestonová) a jejího desetiletého syna. Josua se nechce připojit ke školnímu wrestlingovému týmu svých spolužáků. Zajímá ho spíš móda, panenky a další záležitosti, které obvykle baví holky. Matka se snaží pochopit synovu nestandardní osobnost a zároveň se ho snaží uchránit od předpokládaných šikan. Ustaraná žena se dozví o smrti svého otce a do vyprávění vstoupí její svéhlavý bratr Alex...

Premiéra: pátek, 7. srpna ve 20:30 hod.


Můj skvělý tatínek

Britsko-americké retro režiséra Hugha Hudsona se odehrává na skotské vysočině ve 20. letech minulého století. Vypráví o excentrické rodině, v jejímž čele stojí babička Gamma se svou dcerou Moirou. Její manžel Edward je vynálezce a nepochopený génius, syn Fraser však po jeho boku prožívá dětství, plné fantastických dobrodružství. Na panství však přijíždí otcův bratr se svou francouzskou snoubenkou, která poplete hlavu všem mužským členům domácnosti včetně Frasera...

Premiéra: pátek, 7. srpna ve 20:30 hod.


HBO Digital

Láska za časů cholery

Přepis stejnojmenného románu z pera světoznámého kolumbijského spisovatele Gabriela Garcíi Márqueze sleduje osudový milostný vztah, který se naplnil až po více než padesáti letech. V prologu se stárnoucí boháč Florentino Ariza (Javier Bardem) marně uchází o přízeň čerstvé vdovy Ferminy Dazové (Giovanna Mezzogiorno). Pak se děj vrátí do roku 1879, kdy jejich mladickou lásku zhatil dívčin otec. Fermina se provdá za uhlazeného lékaře (Benjamin Bratt), zhrzený ctitel však nepřestává snít o jejich sblížení. Mezitím úspěšně svádí jednu ženu za druhou a z bezvýznamného telegrafisty se stane majitelem loďařské společnosti. Svou dávnou lásku nakonec pozve na romantický výlet... Režisér Mike Newell svou kroniku o citech a sexu zarámoval zaniklým kouzlem exotických městeček i vznešených mravů.


Srpnové tipy HBO připravila Pavla Brožková, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic


Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Thor 5 na pozici 0,8 st. západně. HBO Digital je dostupný v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO, HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3543/srpnove-premiery-na-hbo-comedy-a-hbo-digital/