On line na satCentrum: tématické stanice distribuované společností Chello Central Europe
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 04.08.2009
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


V dalším on line chatu tentokráte odpovídali zástupci jedné z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických stanic se zaměřením na trh ve Střední a Východní Evropě. Chello Central Europe v České republice a na Slovensku vlastní a provozuje tyto stanice: Sport 1, Sport 2, Minimax, Spektrum, TV Paprika, Deko a joint venture s MGM. Kromě toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností z celého světa, mimo jiné: Zone Reality, JimJam, Extreme Sport Channel, Zone Club, Zone Romantica, History, MTV, Hallmark, Hustler, Bloomberg.


On line chat proběhl ve čtvrtek 13. 8. 2009, v době 13 – 15 hod.. Za klávesnicemi počítačů usedli a na vaše otázky budou odpovídali Václav Mozer, Senior Marketing a PR Manager a Jana Kotábová, Sales Manager.


Česká pobočka Chello Central Europe a její předchůdci působí v České republice a na Slovensku již od roku 1996. Svoji pozici jedničky na trhu upevnila v dubnu 2009 spojením se společností Chello Zone v celém středoevropském regionu.

Aktuální portfolio představuje vůbec nejširší programovou nabídku na trhu a zahrnuje všechny tematické žánry a oblasti. Konkrétně:


Filmy: MGM Channel, Hallmark, Zone Romantica

Dokumenty: Spektrum, History, History HD

Sport: Sport 1, Sport 2, Extreme Sports Channel

Dětské: Minimax, JimJam

Zábava: Zone Reality

Životní styl: TV Paprika, Deko, Zone Club

Hudba: MTV, VH1, MTV Hits, MTV Dance, MTV 2, VH1 Classic, VIVA

Zpravodajství: Bloomberg

Erotika: Hustler TV, XXX Xtreme, Blue Hustler

HD: History HD

VOD: Hustler TV

Mobile TV: Extreme Sports Channel, Zone Reality, Zone Horror


Do chatu dnes došla řada dotazů, které se týkaly zařazování programů do nabídky distributorů UPC, O2, Skylink, CS Link, DIGI TV či Magio, na ty naši hosté odpovědět nemohli. Slibujeme, že je ale předáme příslušným lidem a odpovědi přineseme postupně na serveru satCentrum. Ještě jednou děkujeme za váš zájem a čas a těšíme se nashledanou při dalším chatu on line!

Příští chat on line proběhne ve středu 2. 9. 2009 v době od 13 do 15 hod., účast přislíbili zástupci společnosti IKO Cable, a na půli září máme předběžně domluvený chat s CS Linkem (společností Media Vision)! Takže si už můžete chystat dotazy!



Redakce satCentrum, 13. 8. 2009 v 15:30 hod.



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:


- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3554/on-line-na-satcentrum-tematicke-stanice-distribuovane-spolecnosti-chello-central-europe/