Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 16:14:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Oznámení začátku vysílání Disney Channel

  Autor: PR Press GCI , e-mail: jlacko@hillandknowlton.cz Přidané: 06.08.2009




Společnost Walt Disney Company oznámila, že české vysílání televizního kanálu Disney Channel bude spuštěno dne 19. září 2009.


Disney Channel se ve svém vysílání do ČR zaměří na dvě věkové skupiny, a to děti ve věku 2 až 5 let a 6 až 14 let, a jejich rodiny a představí jim českou verzi své neodolatelné programové nabídky. Vysílání zahájí Hannah Montana, původní hraný seriál o školačce Miley Stewartové (Miley Cyrus), která vede dvojí život jako světově proslulá popová hvězda Hannah Montana. Mezinárodní hit v oblasti TV seriálů, který měl premiéru již v březnu 2006 a který sledovalo v jediném čtvrtletí přes dvě stě milionů diváků na celém světě. *)

Na začátku vysílání nebude ani chybět nejoblíbenější animovaný seriál Disney Finias a Ferb a poprvé bude uveden seriál JONAS s mnohonásobnými držiteli platinových desek skupinou Jonas Brothers. Dále se na Disney Channel objeví původní filmy, včetně světových hitů High School Musical, Rocktábor a Princess Protection Programme (Program na ochranu princezen).

Kanál také uvede každodenní programový blok Playhouse Disney s řadou zábavně-naučných programů pro děti předškolního věku, včetně celosvětových hitů Mickeyho klubík a Mistr Manny.

Maciej Bral, vicepresident a generální ředitel Disney Channel pro střední a východní Evropu, Jižní Afriku a Střední Východ říká: „Naše programy oslovují děti i celé rodiny kdekoliv ve světě a jsem potěšen, že i diváci v ČR si na našem Disney Channel nyní budou moci vybrat z jedinečné nabídky animovaných, hraných a původních filmů.“

Disney Channel Worldwide představuje svými 98 kanály a/nebo distribučními centry ve 167 zemích nejúspěšnější portfolio dětských kanálů na světě vysílající v 32 jazycích. V roce 2008 se Disney Channel umístil jako nejlepší dětský kanál v 17 zemích či teritoriích. Nabídka Disney Channel se i nadále rychle šíří na nové trhy po celém světě a hraje klíčovou roli v představování značky Disney novým zákazníkům. Už na počátku roku 2010 bude Disney Channel a Disney XD moci sledovat třináct milionů domácností v celé střední a východní Evropě

*) Podle hodnot získaných v USA ve 4. čtvrtletí 2008


Přehled seriálů na kanálech Disney

Hannah Montana

Hannah Montana je hraný komediální seriál, jehož hlavní postavou je typická teenagerka Miley Stewartová žijící se svým starším bratrem a ovdovělým otcem, který je autorem písní. Aniž by to její přátelé a spolužáci tušili, Miley vede tajně dvojí život – je také světově proslulou popovou hvězdou jménem Hannah Montana. Díky kreativním kostýmním variacím Miley zjišťuje, že může zažít to nejlepší z obou světů – slávu a peníze známé zpěvačky a legraci na střední škole se svými nejlepšími kamarády Lilly a Oliverem, jimž se svěřila se svým tajemstvím.


Finias a Ferb

V tomto 2D animovaném komediálním seriálu plném hudby pro děti, mládež i rodiny se geniální Finias Flynn a jeho vynalézavý nevlastní bratr Ferb Fletcher šťastně vydají přemoci nudu a užít si každý den svých 104denních letních prázdnin. V plánu mají vybudovat horskou dráhu v plné velikosti, vytvořit nové období nazvané letzima, stát se přes noc popovými hvězdami, vybudovat pláž na dvorku a zorganizovat surfařský závod a cestovat zpět v čase do jurského období. Při svých eskapádách jsou doprovázeni ptakopyskem Perrym, svým zdánlivě prostinkým rodinným mazlíčkem, který však vede tajný dvojí život jako uhlazený tajný agent P a obratně zápasí se zlým Dr. Doofenshmirtzem o záchranu světa. Starší sestře Candace se bratrovy odvážné kousky nelíbí a neustále na něj donáší rodičům, nikdy se jí však nepodaří jej chytit při činu.


JONAS

Hudební senzace Jonas Brothers hraje fiktivní rokové hvězdy v situační komedii, jež je v mnoha epizodách doplněna původní hudbou. V jednotlivých epizodách sledujeme rockové hvězdy a zároveň bratry Kevina, Joa a Nicka Lucasovy, kteří tvoří skupinu JONAS. Doprovázíme je při komediálních setkáních i dobrodružstvích, kdy se pokoušejí vést obyčejný život, třebaže s elegantními kytarami, na koncertních turné JONAS, vidíme jejich cool oblečení a davy fanatických fanoušků, kteří je pronásledují na každém kroku. Seriál se odehrává v domě bratrů Lucasových v New Jersey (přestavěná požární stanice), kde žijí se svými rodiči Tomem a Sandy a malým bratrem Frankiem, a na Horace Mantis Academy, soukromé škole, kterou navštěvují i jejich dlouholetá přítelkyně a stylový guru Stella Malone a Macy Misa, jejich samozvaná fanynka číslo 1.


Kim Possible

Kim Possible je komediálním dobrodružstvím typické středoškolačky, která ve svém volném čase zachraňuje svět před zloduchy. Díky své vynalézavosti a neústupnosti – a svým dobrodružným přátelům sympatickému Ronu Stoppablovi a jeho mazlíčkovi, rypoši jménem Rufus, a jejich kamarádovi - webmasterovi Wadovi, který jim sděluje důležité informace speciálním Kimunikátorem – superhrdinka Kim Possible likviduje své nepřátele na celém světě. A pak se vrací ke své rodině a domácím úkolům.


Sonny With A Chance

Tento nápaditý komediální seriál nahlíží do zákulisí hollywoodské produkce. Talentovaná Allison „Sonny" Munroe přichází ze středozápadu do Los Angeles, aby si zahrála v nejoblíbenější komediální televizní show pro děti a mládež So Random!.

Dalšími mladými herci jsou teenagerská královna Tawni, super sympaťák Nico, družný komik Grady a svérázná Zora. Sonny si nyní musí najít cestu k novým přátelům a přitom si zvykat na zcela odlišný způsob života v Hollywoodu. Musí se však také potýkat s miláčkem publika Chadem Dylanem Cooperem, hvězdou konkurenční show MacKenzie Falls, který dává najevo, že jeho dramatická práce je lepší, než její komediální kariéra.


Kouzelníci z Waverly

Alex Russo a její bratři Justin a Max se velmi podobají svým vrstevníkům na Manhattanu, je zde však jeden významný rozdíl …pochází z dlouhé linie čarodějů a musí se naučit zdokonalovat své probouzející se magické schopnosti, jinak riskují jejich ztrátu. Jejich otec Jerry se narodil se stejnými schopnostmi, musel se jich však vzdát, když si vzal jejich matku, smrtelnou ženu jménem Theresa. A tak zatímco jejich rodiče provozují svůj rodinný podnik Waverly Sub Station, tři sourozenci se dostávají do komických situací, když zápasí se svými probouzejícími se čarodějnými schopnostmi a typickými problémy dospívání, k nimž patří škola, přátelé a rodina.


Sladký život Zacka a Codyho

Tento hraný komediální seriál nás seznamuje s povedenými kousky čtrnáctiletých dvojčat Zacka a Codyho, jejichž neprovdaná matka Carey dostává práci jako zpěvačka v luxusním hotelu v Bostonu a v rámci smlouvy i apartmá, kde všichni žijí. K dispozici mají vše, co k hotelu patří, a to pokojovou službu, bazén, hernu, pult se sladkostmi i mnoho nových přátel, včetně Maddie, obsluhy u pultu se sladkostmi a časté chůvy, a London, rozmazlené dcery majitele hotelu. Ke zlosti hotelového ředitele pana Mosebyho dvojčata promění hotel v hřiště a personál a hosty v bezděčné účastníky šokujících situací.


Cory In The House

V tomto seriálu, který je prvním doplňkovým seriálem produkovaným Disney Channel, Cory Baxter, známý dětem a mládeži ze seriálu That's So Raven, žije ve Washingtonu DC, kde byl jeho otec Victor jmenován šéfkuchařem nově zvoleného prezidenta Martineze. Cory potřebuje čas, aby si zvyknul na zcela nové prostředí, život se svým otcem v křídle Bílého domu určeném pro personál i docházku do exkluzivní soukromé školy s dětmi Washingtonské mocenské elity. Cory, který má své vlastní plány, se musí také potýkat s prezidentovou předčasně vyspělou osmiletou dcerou Sophie. Na začátku svého života v Beltway si Cory najde nové přátele v dceři velvyslance Meeně a pokračovateli politické dynastie Newtovi. Protivníkem se mu stane syn ředitele CIA Jason Stickler.


Mistr Manny

Mistr Manny, novátorský multikulturní seriál o domácích opravách má nadchnout mladé diváky pro řešení životních výzev, naučit je základní španělská slova a fráze a seznámit je s aspekty románské kultury. Seriál se odehrává v multikulturní komunitě v Sheet Rock Hills. Hlavní postavou je Manny Garcia, přátelský všeuměl, který má k ruce nerudnou a někdy haštěřivou sadu mluvícího nářadí (Felipe, Pat, Squeeze, Rusty, Stretch, Turner, Dusty a nedávno uvedený Flicker), s níž pomáhá sousedům s malými i velkými opravami. Po celou dobu Manny a jeho přátelé předvádějí řešení konfliktů a problémů, což je i posláním Playhouse Disney, aby pomohli dětem představovat si, učit se a vyrůstat ve zralé osobnosti.


Mickeyho klubík

Energický, vzdělávací seriál Mickey Mouse Clubhouse (Mickeyho klubík) nominovaný na cenu Emmy zve celou novou generaci dětí předškolního věku na návštěvu k nejoblíbenější postavičce na světě. Spolu vyřknou „magickou“ větu: „Meeska, Mooska, Mickey Mouse!“ Nato před nimi magicky vyroste fantastická stavba ve tvaru myšáka, kde se setkávají mladí diváci a jejich kamarádi, Disneyho Sensational Six (senzační šestka): Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy a Donald. Z klubovny Mickey uvádí příběhy plné zábavy a písniček, které přinášejí podnětné výzvy související s tématem dne.

Prostřednictvím dynamické a hravé zkušenosti, která nás přenáší na různá místa, si mladí diváci rozvíjí základy matematických dovedností a učí se poznávat tvary, vzory a čísla a luštit číselné kvízy. Mickey a jeho kamarádi pomáhají dětem učit se a upevňovat již naučené pomocí praktických věciček a náčiní, k nimž patří Mousekedoer, Mouseketools a transportní zařízení nazvané Toodles. Mickey také nabízí divákům povzbuzení a zábavu, včetně veselé písně Hot Dog!, která oslavuje denní úspěch party.


Jindřich Lacko, GCI Hill & Knowlton, 6. 8. 2009



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.08.2009 • Erste HD a ZDF-HD z družice Astra 19,2° východně
04.08.2009 • MTV začne v Čechách a na Slovensku vysílat na konci listopadu
27.07.2009 • ČT1 HD začne vysílat od 1. 9. 2009 na pozici 23,5 st. východně - aktualizováno [ 5 ]
27.07.2009 • Počet zákazníků Skylinku překročil 700 000
17.07.2009 • TVP spustí vlastní polskou platformu DTH [ 2 ]
17.07.2009 • Společnost Disney prodá dva italské kanály

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Čas 

14.08.2009 07:02 • ® denis555
Newiete o koľkej začne vysielať???? :what: :what: :what: :eek: :eek:
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist