V srpnu se Premiere League vrací na Prima COOL
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.08.2009


Jedna z nejlepších ligových fotbalových soutěží odstartuje na kanále Prima COOL 15.8. Čas vysílání zůstává stejný: sobota od 15.40 jako při rozběhu kanálu.


Příznivci fotbalu budou moci sledovat nejen skvělou atmosféru zápasu, ale také osvědčená studia před a po zápase. V nich budou připraveni komentátoři s kompletním informačním servisem. Součástí budou jak předzápasové aktuální informace, tak i statistické údaje a prognózy. Přestávka a čas po skončení utkání je vyhrazen analýzám klíčových situací i výsledkovému a statistickému shrnutí. Ve studiu nebudou chybět ani hosté, kteří ze svých fotbalových zkušeností a vztahu k anglickému fotbalu komentované zpravodajství tradičně obohatí.

Skvělou atmosféru Premiér League budou moci diváci sledovat až do 9.5.takřka pravidelně. V průběhu sezóny bude ale 6 volných sobot: 5.9.,10.10.,14.11.,2.1.,23.1. a 13.2., kdy se hraje kvalifikace o MS nebo Anglický pohár FA Cup.

V kvalitním a moderně zpracovaném studiu se fanoušci anglické ligy opět setkají s moderátorem Radkem Šilhanem. Zápasy budou komentovat v tandemu (hlavní a spolukomentátor) známí redaktoři a komentátoři TV Prima: Jiří Nikodým, Radek Macháček, Ondřej Prokop, Jaroslav Plašil, Tomáš Bahník a Martin Štefl.

Sportovní redakce TV Prima sází ve třetí sezóně svých přenosů Premier league na osvědčenou strategii v obsahu i formě. Vedle toho ale hledá i další cesty ke zlepšení, aby fotbalovým nadšencům připravovala stále lepší sportovní podívanou.

Diváci se tak mohou i v další sezóně přímých přenosů Premier league na Prima COOL těšit na super sportovní zábavu s úžasným tempem, ve které budou důležitou roli hrát i čeští hráči Petr Čech a Tomáš Rosický.


Filip Sychra, PR koordinátor

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3567/v-srpnu-se-premiere-league-vraci-na-prima-cool/