Superšportový víkend na Trojke
Autor: PR Press STV , e-mail: info@stv.sk Přidané: 14.08.2009

Slovenská televízia tento víkend pripravila pre svojich divákov atraktívnu ponuku športových prenosov. Na Trojke si budú môcť diváci pozrieť Majstrovstvá sveta v rýchlostnej kanoistike v Kanade, MS v atletike Berlín, anglickú futbalovú ligu, volejbalovú kvalifikáciu na MS 2010, ako aj zápas futbalovej Corgoň ligy.


Piatok 14. 8. 2009 a Sobota 15. 8. 2009

Volejbalová kvalifikácia na MS 2010

Úvodný zápas na turnaji odohrajú Slováci proti Francúzsku, ktorý si v priamom prenose môžu diváci pozrieť na Trojke v piatok o 17.30 h. V sobotu o 20.00 h. nastúpia proti Poľsku.Ak na turnaji skončia do druhého miesta, postúpia na budúcoročné majstrovstvá sveta v Taliansku.


Sobota 15. 8. 2009

MS v atletike Berlín

Najväčšie svetové športové podujatie roka Slovenská televízia odvysiela na Trojke o 18.05 h. Na XII. majstrovstvách sveta v hlavnom meste Nemecka bude Slovensko zastupovať tucet atlétov.


Anglická futbalová Premier Leaque: Blackburn Rovers - Manchester City

Diváci sa môžu tešiť na novú sezónu najkvalitnejšej európskej ligovej futbalovej súťaže, ktorú začíname o 16. 00 h. zápasom anglickej Premier Laeague medzi Blackburn Rovers a Manchester City. Hosťujúci klub, ktorý investoval do nákupu posíl až 170 mil. USD, si dokonca od UEFA vyslúžil kritiku za deformáciu hráčskeho trhu. Už prvý zápas môže naznačiť, či sa tento nákladný a riskantný krok vlastníkom Manchestru City oplatí. Maratón priamych prenosov z PL bude na Trojke pokračovať až do mája 2010.


MS v rýchlostnej kanoistike v Kanade

V priamom prenose, ktorý sa na Trojke začne o 14. 00 h., bude našim „želiezkom v ohni“ slovenský K4 v zložení Michal a Richard Riszdorferovci, Juraj Tarr a Erik Vlček. Títo slovenskí rychlostní kanoisti získali v Pekingu na OH striebro na kilometrovej trati, pred mesiacom na európskom šampionáte v nemeckom Brandenburgu taktiež striebro.


Nedeľa 16. 8. 2009

MS v rýchlostnej kanoistike v Kanade

Našim druhým zástupcom bude K2 žien v zložení Ivana Kmeťová, Martina Kohlová, ktoré na 500 metrovej trati túžia konečne po medaile - pred dvoma rokmi v nemeckom Duisburgu skončili tesne za stupňami víťazov na 4.mieste. Výsledky z tohto roku im však tentoraz v kanadskom Dartmouthe na jazere Banook dávajú šancu na úspech - pred mesiacom vypádlovali na európskom šampionáte v nemeckom Brandenburgu striebro na 500 metrovej trati a bronz v šprinte na 200m. Priamy prenos diváci uvidia v nedeľu od 14.00 h. na Trojke.


Corgoň liga

Priamy prenos futbalového zápasu 6. kola Corgoň ligy medzi Trnavou a MFK Košice odvysiela Trojka v nedeľu o 19. 30 h.

Pre Košice to bude posledná herná previerka pred veľkým súbojom v európskej lige UEFA proti AS Rím. Trnava chce nadviazať na víťazstvo nad Senicou a získať ďalšie tri body do tabuľky Corgoň ligy.


Andrea Pivarčiová, PR manažérka Dvojky a Trojky STV, Útvar komunikácie STV

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3572/supersportovy-vikend-na-trojke/