On line na satCentrum: tématické stanice distribuované společností IKO Cable
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 23.08.2009
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


V online chatu, který se uskutečnil dne 2. 9. 2009 v čase 13 - 15 hod. na vaše dotazy odpovídala Erika Luzsicza, ředitelka české pobočky společnosti IKO Cable.


IKO Cable TV je provozovatelem desítky tématických televizních stanic v různých jazykových mutacích. Působí v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Chorvatsku a ve Slovinsku. Nabízí široké spektrum TV kanálů pro zábavu, poučení a relax všech členů rodiny.

Čeští a slovenští filmoví fanoušci mohou sledovat kanál Film+, pro rybáře a lovce je určen kanál Fishing & Hunting a pro všechny věkové skupiny zájemců o dokumenty je připraven dokumentární kanál DOQ.

Film+ a Fishing&Hunting si můžete naladit u největšího kabelového operátora UPC Česká republika a dále na satelitních platformách CS Link a Digi TV. Všechny tři TV kanály jsou dále dostupné u většiny lokálních provozovatelů kabelové a IPTV televize.


Děkujeme za vaše dotazy a zveme vás k účasti na příští chat on line, na který nám předběžně slíbil účast velmi zajímavý host - Daniel Klička, ředitel společnosti Mediavision, která provozuje satelitní platformu CS Link. Ta právě v těchto dnech přichystala svým abonentům řadu nových, velmi atraktivních programů. Můžete si tedy pomalu chystat otázky!


Redakce satCentrum, 2. 9. 2009 v 16:00 hod.



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:


- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3581/on-line-na-satcentrum-tematicke-stanice-distribuovane-spolecnosti-iko-cable/