Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 18:04:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Barum Rally i malé finále Sprint Cupu NASCAR na obrazovkách TV SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 06.09.2009


Druhý víkend v září bude na obrazovkách stanice SPORT 5, jediné české televize zaměřené výhradně na motoristický sport a motorismus, patřit dvěma významným motoristickým akcím: nejdůležitější rally u nás a vrcholu základní částí americké série NASCAR.


Koncem srpna se na území naší republiky uskutečnila automobilová soutěž, která v historii české rally nemá obdoby. Barum Rally Zlín patří neodmyslitelně do kalendáře Mezinárodního mistrovství České republiky, navíc je v posledních letech zařazena do prestižního šampionátu Intercontinental Rally Challenge (IRC). Kvalitou startovní listiny se letošní Barumka zařadila jednoznačně mezi nejvýznamnější podniky historie IRC, zároveň nabídla 265 000 divákům podél rychlostních zkoušek prestižní souboj kompletní české špičky. Roman Kresta, Jan Kopecký, Martin Prokop, Václav Pech nebo Pavel Valoušek totiž poprvé v historii startovali proti sobě ve srovnatelných vozech.

Jak se na Zlínsku vedlo továrním jezdcům týmu Škoda Motorsport i stálým účastníkům IRC, jak si v nabité konkurenci vedly české posádky s vozy specifikace S2000, to uvidíte v pondělí 7. září na TV SPORT 5 v 18:45 hodin, kdy je na programu vlastní reportáž z letošní Barum Rally Zlín. Repríza pořadu je naplánována na úterý 8. září ve 13:20 hodin, středu 9. září ve 20:25 hodin a pátek 11. září ve 12:30 hodin.


Nejprestižnější americký okruhový seriál Sprint Cup NASCAR má před sebou malé finále. V Richmondu se totiž pojede 26. závod sezóny, který s definitivní platností určí jména dvanácti finalistů. Těm se pak před závěrečnou desítkou závodů zvýší bodové konto na hodnotu 5000 bodů, což má dva zásadní významy. Piloti na nižších příčkách už nemohou ani teoreticky překonat tuto pětitisícovou metu, nebudou mít tedy žádnou šanci na zisk titulu. Druhou skutečností je fakt, že dvanáctka nejlepších bude začínat boj o celkový triumf ze stejné pozice – všichni budou mít 5000 bodů a šance pro každého z nich proto bude stejně velká.

Letošní ročník Sprint Cupu je mimořádně vyrovnaný, proto lze od 26. závodu sezóny očekávat napětí až do posledního kola. Vždyť ve hře o postup je kromě dvanácti průběžně nejlepších ještě pětice dalších jezdců, kterým nyní patří 13. až 17. příčka. Závod Sprint Cupu NASCAR v Richmondu, který definitivně rozhodne o složení finálové dvanáctky, sledujte živě na SPORT 5 v neděli 13. září v 01:40 hod.


Jak SPORT 5 získat?

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV. Je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.

Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na transponderu satelitu ASTRA 1G, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Skylink/Trade and Technology a karty CS Link/Media Vision/diGITALlink.


PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, 4. 9. 2009


Pokud vás zajímá, co se bude na stanici SPORT 5 vysílat, můžete si stáhnout kompletní týdenní přehledy vysílaných pořadů na webu v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.09.2009 • KHL poprvé v České republice a na Slovensku na stanici NOVA Sport [ 2 ]
05.09.2009 • Fotbal na NOVA Sport v září 2009 [ 1 ]
05.09.2009 • Programová ponuka Trojky - jeseň 2009
04.09.2009 • Víkendové komedie na Film+
02.09.2009 • Prima COOL začíná vysílat nové řady motoristického magazínu Top Gear
31.08.2009 • Úspěch Jana Charouze, Tomáše Engeho a Stefana Mückeho v Le Mans Series ve vysílání SPORT 5

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist