Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 05:49:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Už za týden začne v České republice a na Slovensku vysílat televizní kanál Disney Channel

  Autor: PR Press GCI , e-mail: jlacko@hillandknowlton.cz Přidané: 11.09.2009


Už za týden, v sobotu 19. září, začne v České republice a na Slovensku vysílat televizní kanál Disney Channel, přední světová dětská televizní značka. Společnost Walt Disney k této události uspořádala v Praze tiskovou konferenci, které se účastnil i Maciej Bral, viceprezident a generální ředitel Disney Channels pro střední a východní Evropu.


Disney Channel se zaměří na dvě věkové skupiny, a to děti ve věku dvou až pěti let a šesti až čtrnácti let, a jejich rodiny a představí jim neodolatelnou programovou nabídku. Vysílání zahájí Hannah Montana, původní hraný seriál o školačce Miley Stewartové (Miley Cyrus), která vede dvojí život jako světově proslulá popová hvězda Hannah Montana. Mezinárodní hit, který měl premiéru v březnu 2006, sledovalo v jediném čtvrtletí přes dvě stě milionů diváků na celém světě.*

Ve vysílání nebude ani chybět nejoblíbenější animovaný seriál Disney Phineas a Ferb a poprvé bude uveden seriál JONAS s mnohonásobnými držiteli platinových desek skupinou Jonas Brothers. Dále se na Disney Channel objeví původní filmy, včetně světových hitů Muzikál ze střední, Rocktábor a Program na ochranu princezen.

Kanál také uvede každodenní programový blok Playhouse Disney s řadou zábavně-naučných programů pro děti předškolního věku, včetně celosvětových hitů Mickeyho Klubík a Mistr Manny.

Maciej Bral, viceprezident a generální ředitel Disney Channels pro střední a východní Evropu, říká: „V několika uplynulých letech se Disney Channel stal nejoblíbenějším kanálem pro děti a rodiny na celém světě. Tento úspěch je výsledkem našeho úsilí vyrábět programy nejvyšší kvality, které oslovují děti bez ohledu na místo, kde žijí – ať již zde v Praze, Londýně či Los Angeles.“

A pokračuje: „Jsme rádi, že 19. září začne Disney Channel vysílat, a věříme, že jedinečná programová nabídka Disney Channel, zahrnující celou řadu hitů, si získá srdce českých dětí a rodin.”

Disney Channel Worldwide představuje nejúspěšnější portfolio dětských kanálů na světě s 98 kanály nebo vysílateli ve 167 zemích ve 32 jazycích. Na počátku roku 2010 bude moci Disney Channel a Disney XD sledovat třináct milionů domácností ve střední a východní Evropě. V roce 2008 byl Disney Channel nejoblíbenějším dětským kanálem v 17 zemích či teritoriích. Nabídka Disney Channel se i nadále rychle šíří na nové trhy po celém světě a hraje klíčovou roli v představování značky Disney novým zákazníkům.


Jindrich Lacko, GCI Hill&Knowlton


Kompletní programové přehledy stanice Disney Channel, která 19. 9. 2009 nahradí vysílání televize Jetix si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download. Na stejném místě je uveřejněný i program bloku Jetix Play, který ve vysílání i po 19. 9. 2009 zústává zachován.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.09.2009 • TVP zahájila zkušební vysílání TV Puls
11.09.2009 • Lokalizácia Disney Channel: Kde sa vyrábajú jednotlivé programy, filmy a seriály?
07.09.2009 • TV Sljeme z družice Atlantic Bird 3
05.09.2009 • Nekódovaný Sundance Channel v HD z družice Eurobird 9° východně - aktualizováno
04.09.2009 • TV LUX s novou programovou strukturou
31.08.2009 • Novinky v programové nabídce Skylinku [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist