Disney Channel přichází do České republiky: Stovky hostů se připojily k oslavám
Autor: PR Press CGI , e-mail: jlacko@hillandknowlton.cz Přidané: 12.09.2009
Stovky významných hostů dnes naplnily velký sál známého Slovanského domu v Praze, aby podpořily očekávané zahájení vysílání dětského televizního kanálu Disney Channel v České republice. Při oslavě mohli hosté nahlédnout do zákulisí tvorby slavných tanečních melodií ze světoznámých energií nabitých trháků z produkce Disney Channel, včetně děl jako jsou Muzikál ze střední, Rocktábor a Hannah Montana.


Více než 650 významných hostů a osobností mezi nimi i Ewa Farna, Jan Přeučil, Jiří Hnilička a Petr Bříza přišlo se svými rodinami. Přicházeli po modrém koberci, kde je vítal sám slavný Mickey Mouse. Slovanský dům se proměnil. Naplnil se řadou aktivit typických pro Disney Channel, příkladem byl módní salón ve stylu Hannah Montana či basketbalové hřiště po vzoru Muzikálu ze střední. Hosty uvítala originální taneční formace a přítomné děti se pod vedením profesionálů mohly naučit základní kroky k písni Hoedown Throwdown ze seriálu Hannah Montana nebo se naučit a zazpívat text dalšího hitu We’re All in This Together z Muzikálu ze střední.

Maciej Bral, vicepresident a generální ředitel Disney Channel pro střední a východní Evropu celou show zahájil a uvítal hosty. Ve svém projevu mimo jiné zdůraznil: „Jsme potěšeni, že dne 19. září 2009 můžeme zahájit vysílání Disney Channel v České republice. V posledních několika letech se Disney Channel stal volbou číslo jedna pro děti a jejich rodiny po celém světě. Jsme přesvědčeni, že široké portfolio kvalitních pořadů si získá a udrží nejvyšší pozici i u českých diváků.”

19. září se poprvé objeví na českých obrazovkách úžasná kombinace programů Disney Channel, včetně nejnovější série hraného seriálu Hannah Montana, jedinečného animovaného seriálu Fineas a Ferb či zbrusu nového snímku Program na ochranu princezen.

Disney Channel rovněž uvede svůj každodenní blok programů Playhouse Disney s řadou zábavně vzdělávacích programů pro předškoláky, mezi něž patří celosvětové trháky Mickeyho klubík a Mistr Manny.

Disney Channel Worldwide představuje celosvětově nejúspěšnější portfolio dětských televizních vysílání s 98 kanály či celoplošnými programovými nabídkami ve 167 zemích a v 32 jazycích. V roce 2008 byl Disney Channel nejpopulárnějším televizním kanálem pro děti v 17 zemích světa. Disney Channel rychlým tempem vstupuje na nové trhy, čímž rozhodujícím způsobem posiluje povědomí o značce Disney a dostává se tak k novým zákazníkům.


O Disney Channel:

Disney Channels Worldwide vytváří portfolio 98 kanálů a programových nabídek dostupných ve 167 zemích v 32 jazycích, počínaje značkami jako Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney, Disney Cinemagic, Hungama, GXT až po Jetix a Radio Disney. Vysílá na kabelových sítích, satelitních kanálech a digitálních pozemních televizních sítích. Strategické partnerství s Disney-ABC-ESPN Television pro distribuci programů s Disney tématikou třetími stranami umožňuje, aby obsah s Disney tématikou se dostal k stovkám milionů diváků po celém světě.


Jindřich Lacko, GCI Hill & Knowlton, 12. 9. 2009

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3609/disney-channel-prichazi-do-ceske-republiky-stovky-hostu-se-pripojily-k-oslavam/