On line na satCentrum: Jaromír Glisník - Skylink
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 28.09.2009

V dalším on line chatu odpovídal dne 1. 10. 2009 na vaše dotazy Jaromír Glisník, ředitel společnosti TradeTec, která provozuje satelitní platformu Skylink. Ta právě na tento den přichystala svým abonentům nový ceník předplatného a chystá i další novinky.


SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


V pořadí již jedenáctý on line chat se uskutečnil ve čtvrtek 1. 10. 2009 v čase 13 - 15 hod.. Na dotazy odpovídal Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, a.s., která provozuje česko-slovenskou satelitní platformu Skylink. Ta právě na první říjen přichystala svým abonentům nový ceník předplatného a chystá i další novinky.


Skylink je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí. Navazuje na značky Czech Link a TRADE and TECHNOLOGY v České republice a na značku Slovak Link na Slovensku. Skylink je největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a druhou největší satelitní službou na Slovensku. Poskytuje přístup k satelitní televizi více než 750 tisícům domácností.

Skylink poskytuje domácnostem na celém území České republiky a Slovenska, díky 100 % pokrytí signálem ze satelitů Astra, televizní programy v nejvyšší kvalitě - ve standardním (SD) i vysokém (HD) rozlišení. Vedle bohaté nabídky neplacených programů je právě technická kvalita vysílání nejsilnější konkurenční výhodou Skylinku. Skylink nabízí i alternativu plně interaktivního obousměrného širokopásmového připojení k internetu - satelitní službu ASTRA2Connect.


Děkujeme všem diskutujícím za rekordní počet zajímavých dotazů a řediteli společnosti TradeTec, Jaromíru Glisníkovi za výdrž a ochotu při odpovědích na ně!



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3628/on-line-na-satcentrum-jaromir-glisnik-skylink/