On line na satCentrum: Janis Sidovský - TV Barrandov
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 08.10.2009

V dalším on line chatu odpovídal na vaše dotazy dne 13. 10. 2009 Janis Sidovský, ředitel marketingu a PR a místopředseda představenstva české digitální TV Barrandov, která chce být alternativou ke stávajícím komerčním televizím.



SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.

TV Barrandov je česká digitální televize, která zahájila vysílání 11. ledna 2009 v 11:01 hodin. Majitelem je skupina akcionářů, přičemž největší podíl má akciová společnost Moravia Steel. TV Barrandov chce být alternativou ke stávajícím komerčním televizím a zaměřuje se na diváka nad třicet let. Majitelem licence k vysílání je akciová společnost Barrandov Televizní Studio.

K nejúspěšnějším pořadům vlastní tvorby patří Politická střelnice Zuzany Bubílkové, Talk show Jana Saudka, show Královny popu nebo sitcom Ivana Mládka Cyranův ostrov. Pozornost vzbuzuje i akvizice – filmy z americké i evropské tvorby, seriály, přírodopisné dokumenty a pravdivé příběhy.

TV Barrandov vysílá v multiplexu 2, je dosažitelná přes satelit, kabel i IPT: Momentálně signál pokrývá 59% území České republiky a sledovanost osciluje mezi 2 – 3% v celodenním průměru, což byl cíl managementu pro první rok vysílání.


Do horkého křesla usedl v úterý 13. 10. 2009 v době 13 - 15 hod. Janis Sidovský, ředitel marketingu a PR a místopředseda představenstva TV Barrandov.

Janis Sidovský je jeden z nejúspěšnějších specialistů na PR a marketing v šoubyznysu. Od roku 1993 spolupracoval s většinou hvězd české populární hudby, divadla a muzikálu. Autorsky a producentsky se podílel na řadě televizních programů, je držitelem tří platinových desek. Od podzimu 2007 přednáší na katedře sociální a masové komunikace University J. A. Komenského v Praze. V lednu 2008 se stal mluvčím TV Barrandov, od března 2008 působí jako ředitel marketingu a PR TV Barrandov a v červnu 2008 byl zvolen místopředsedou představenstva Barrandov Televizní Studio a.s.



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3640/on-line-na-satcentrum-janis-sidovsky-tv-barrandov/