Aj zápas o Afriku Poľsko – Slovensko videlo na STV okolo milióna divákov
Autor: PR Press STV , e-mail: info@stv.sk Přidané: 15.10.2009

Priaznivci slovenskej futbalovej reprezentácie opäť nesklamali a podporili svoj tím v jeho doteraz najvýznamnejšom zápase. Ich výkon a radosť z víťazstva v súboji s Poľskom si 14. októbra nenechali ujsť a sledovali ho na Jednotke alebo Trojke.


Zápas, v ktorom sa rozhodovalo o postupe Slovenska na futbalové Majstrovstvá sveta 2010 v Juhoafrickej republike, sa začal na Jednotke v prvom polčase s počtom divákov 614 tisíc a podielom na trhu 28,3 percenta. Druhý polčas sledovalo rekordných 823 tisíc divákov s podielom 44,5 percenta.

Na Trojke sledovalo prvý počas zápasu medzi Slovenskom a Poľskom 177 tisíc divákov s podielom na trhu 8,1 percenta. Druhý polčas videlo 157 tisíc divákov s podielom na trhu 8,5 percenta.

Nasledujúcu reláciu Kvalifikácia na MS vo futbale 2010 – štúdio s hodnotením zápasu a komentármi hostí sledovalo na Jednotke 298 tisíc divákov s podielom na trhu 27,5 percenta. Rovnakú reláciu sledovali súbežne aj diváci na Trojke. Bolo ich 89 tisíc s podielom na trhu 8,3 percenta. Viac o zápase Poľsko – Slovensko: http://www.stv.sk/trojka/spravodajstvo.


Martin Kontúr, PR manažér Jednotky STV, foto: TASR

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3648/aj-zapas-o-afriku-polsko-slovensko-videlo-na-stv-okolo-miliona-divakov/