Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 10:31:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

FLASHFORWARD - Vzpomínky na budoucnost

  Autor: PR Press HBO , e-mail: info@axn.cz Přidané: 09.11.2009


Kdybyste znali svou budoucnost, jak byste se zachovali? Seriálová senzace letošního roku FLASHFORWARD - VZPOMÍNKY NA BUDOUCNOST - bude mít v listopadu společnou premiéru na AXN v jedenácti zemích Evropy. Jeho první epizoda se na obrazovkách objeví v pondělí 16. listopadu ve 21.00. Nenechte si ji ujít!


Kabelová a satelitní síť Sony Pictures Television, která na kanálu AXN nabízí pestrou paletu zábavných i dobrodružných děl, uvede seriál FlashForward – Vzpomínky na budoucnost, realizovaný ve společnosti ABC. Premiéra tohoto unikátního dobrodružství proběhne zároveň v šesti středoevropských zemích (Polsku, Maďarsku, České a Slovenské republice, Rumunsku a Bulharsku) a v pěti zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii a Černé Hoře). Seriál se ve všech uvedených zemích poprvé objeví na obrazovkách v pondělí 16. listopadu ve 21.00 hod. Další epizody se budou vysílat během následujících pondělků.

Drama FlashForward–Vzpomínky na budoucnost se opírá o nevysvětlitelnou událost, během níž lidé v jednom okamžiku na dvě minuty a sedmnáct vteřin strnou a nahlédnou do budoucnosti, jež se odehraje o šest měsíců později. Napínavý příběh zkoumá vliv této záhadné příhody na lidskou psychiku. Drama, inspirované románem

Roberta J. Sawyera, ověnčeného řadou ocenění, sleduje skupinku postav, jež se po tomto neuvěřitelném zážitku snaží dát smysl vlastní budoucnosti. Rozhodují se, zda ji přijmou, nebo se ji pokusí změnit…

Výkonnými producenty seriálu jsou David S. Goyer (spolupracoval na scénářích k filmům Batman začíná a Temný rytíř) a Brannon Braga (spoluautor seriálů 24 hodin, či Star Trek: Enterprise ).V hlavních rolích účinkují Joseph Fiennes (známý mimo jiné z oscarového filmu Zamilovaný Shakespeare), Jack Davenport (Piráti z Karibiku), Dominic Monaghan (Ztraceni) a Sonya Walger (Ztraceni). Vedlejší úlohy ztvárnili John Cho (Star Trek), Courtney B. Vance (Právo a pořádek), Brian O´Byrne, Christine Woods, Zachary Knighton a Peyton List.

Seriál FlashForward – Vzpomínka na budoucnost měl americkou premiéru na ABC letos v září a po svém uvedení stal se jedním z nejsledovanějších pořadů. S úspěchem byl uveden rovněž ve Velké Británii, Španělsku, Rakousku, Itálii, Rusku a v Singapuru a v řadě dalších zemí.

Kanál AXN jako první ve zmíněném regionu uvádí nejnovější americké seriály. Vedle dramatu FlashForward – Vzpomínka na budoucnost prezentuje nové řady dalších oblíbených seriálů (například Ztraceni, Kriminálka New York či Myšlenky zločince), které jsou odvysílány vzápětí po své premiéře v USA.

Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.


Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1G na orbitální pozici 23,5 st. východně, Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (pozor - základní program AXN v DIGI TV a v UPC Direct a CS Link se neshoduje!).

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a AXN Crime včetně podrobných popisů (synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Pavla Brožková, PR Specialist - HBO Czech Republic


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.11.2009 • Televízne programy (nielen) pre médiá
09.11.2009 • TV Barrandov slaví 10 měsíců vysílání
02.11.2009 • Program MTV v CS Linku na první večer
01.11.2009 • Speciál TV5MONDE k 20. výročí pádu Berlínské zdi
30.10.2009 • Satelit NSS-12 společnosti SES WORLD SKIES úspěšně vynesen do vesmíru raketou Ariane 5
29.10.2009 • U2 zahrají na evropských cenách MTV 2009

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist