Televízne programy (nielen) pre médiá
Autor: PR Press URI , e-mail: uri@tdi.sk Přidané: 11.11.2009
Trenčín, 11.11.2009 – Projekt „televízne programy (nielen) pre médiá“ na svojom webe http://www.programy-tv.sk sa pripravuje na svoju ďalšiu etapu v poskytovaní služieb. K televíznym a rozhlasovým programom ponúkame zatiaľ na vyskúšanie a pripomienkovanie aj dáta pre verejnosť. Dáta sú vo formáte XMLTV a sú odskúšané pre Windows Media Center, AP IPBox, Dreambox. Podrobnosti sú na stránke http://www.programy-tv.sk/verejnost.htm.


Televízne programy dodávame trom desiatkam našich spokojných odberateľov. Sú to spoločnosti, ktoré ich používajú vo svojich papierových týždenníkoch, teletextoch, webportáloch, ale i v systémoch EPG (elektronický programový sprievodca). Referencie: Skylink, CS Link, Slovanet, Antik, VNET, Ľubovnianske noviny, teletext STV, www.superzoznam.sk, www.joj.sk, regionPress, týždenník Žitný ostrov, T-Mobile smsinfo, O2active, www.markiza.sk a iní. K dnešnému dňu ponúkame 116 televíznych staníc. Pripravených máme 10 rôznych exportných textových formátov dát. Formáty XMLTV pripravuje podľa požiadaviek. Všetky informácie je na http://www.programy-tv.sk.

Portál pre ženy - Stránky ponúkajú množstvo denne aktualizovaných užitočných informácií nielen pre ženy. K dispozícii sú denné horoskopy, aforizmy, vtipy, Murphyho zákony, humorné SMS, pranostiky, astronomické informácie, kalendár so štátnymi sviatkami a školskými prázdninami, prevody jednotiek, kódy bánk či prehľady predvolieb mobilných operátorov. V samostatných blokoch sa zobrazujú pracovné ponuky, bankové kurzy, predpoveď počasia, recepty a nájdete tu aj ponuky áut, luxusného prádla, kníh a obrazov. Pripravených je množstvo užitočných linkov, televízne programy a priamo na stránke sa dajú využívať aj prekladové slovníky. Je možné hlasovať do ankety alebo vyhľadávať v inzerátoch Avízo i v ponuke cestovnej agentúry. Všetko toto i oveľa viac je na http://www.portalprezeny.sk.

Prehľady voľného živého vysielania – Na stránke http://www.prehlady.sk nájde užívateľ nielen všetky slovenské a české televízne a rozhlasové legálne voľné vysielania, ale aj odkazy na iné stránky. Medzi najnavštevovanejšie patria on-line stream vysielania európskych futbalových súťaží a aj ruská hokejová KHL. Samostatnou kapitolou sú odkazy na teletexty nielen slovenských a českých vysielateľov.


O spoločnosti URI, spol. s. r. o., Trenčín

Spoločnosť URI, spol. s r. o., Trenčín, vznikla ako nástupnícka firma po ukončení živnosti. Poskytovaním televíznych programov, teraz už aj rozhlasových programov, pre médiá sa venujeme už od 1.11.2003.


Marek Jurák, majiteľ a konateľ, 11. 11. 2009

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3675/televizne-programy-nielen-pre-media/