Zápas roku na kanálu SPORT2 - FC Barcelona vs. Real Madrid
Autor: Ladislav Lojka , e-mail: ladislav.lojka@madree.com Přidané: 27.11.2009


Slavné El Clásico, El derbi espaňol, El SuperClásico je konečně tady! Tuto neděli se v Barceloně uskuteční premiéra 155. dílu ligové ságy.


Už od nástupu nového prezidenta Bílého baletu Florentina Pereze bylo jasné, že 155. vzájemný ligový duel Barcelony s Realem Madrid nebude postrádat speciální náboj. Těšit se můžete na bezpočet akčních scén, nádherné detailní záběry a hvězdné hráčské obsazení. Na jednom hřišti se v rámci jednoho utkání poprvé v historii setkají tři nejlepší hráči planety. Na jedné straně brazilec Kaká a portugalská hvězda Cristiano Ronaldo. A proti nim argentinský fenomén Lionel Messi.

Je tomu sedmdesát let, co se oba týmy v rámci ligové soutěže střetly poprvé, ale i dnes dokáže souboj těchto věčných rivalů přilákat na stadion i k televizním obrazovkám miliony diváků. Při posledním zápasu navíc Real Madrid přeskočil Barcelonu a dostal se do čela tabulky. Dělí je tak pouhý jeden bod. Katalánce bude v honbě za vítězstvím podporovat téměř stotisícový dav fanoušků na stadionu Nou Camp v Barceloně. Diváky tak čeká vskutku velkolepá podívaná, plná krásných fotbalových akcí a napínavých momentů.

Nenechte si ujít přímý přenos tohoto zápasu v neděli 29. 11. od 19:00 na stanici SPORT2.


pro satCentrum Ladislav Lojka, 27. 11. 2009

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3695/zapas-roku-na-kanalu-sport2-fc-barcelona-vs-real-madrid/