AXN v lednu 2010
Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@axn.cz Přidané: 15.12.2009

Tematický kanál akčních filmů a seriálů AXN nachystal na nedělní večery v prvním měsíci roku 2010 dva zajímavé filmy - thriller - Strach.com a sci-fi Zloději paměti. Ze seriálů nově nabídne Flash Forward - Vzpomínka na budoucnost a Uklízeč II.


Seriály

Flash Forward - Vzpomínka na budoucnost

Unikátní dobrodružství, realizované ve společnosti ABC, si pohrává s nevysvětlitelnou událostí. Lidé na dvě minuty a sedmnáct vteřin strnou a nahlédnou do budoucnosti, jež přijde o šest měsíců později. Napínavý příběh zkoumá vliv této záhadné příhody na lidskou psychiku. Drama, inspirované románem Roberta J. Sawyera sleduje skupinku postav, jež se po podivném zážitku snaží dát smysl vlastní budoucnosti. Rozhodují se, zda ji přijmou, nebo se ji pokusí změnit...

Seriál, který měl na programu AXN premiéru v listopadu, si v lednu můžeme připomenout v souhrnné repríze.

Rekapitulace první pěti epizod: sobota, 2. ledna od 21:00 (tři epizody) a neděle, 3. ledna od 21:00 (dvě epizody)


Uklízeč II.

William Banks (Benjamin Bratt) zachránil už řadu lidí od závislosti na drogách, sexu, či hazardu. Před realizací svého ušlechtilého poslání se ale musel zbavit vlastních démonů. Poté, co se jeho soukromý život málem zhroutil, prošel vězením i odvykací léčbou. Stojí v čele nekonvenčního týmu… Druhá řada seriálu začíná příběhem televizního zpravodaje, který má problémy s pitím a narkotiky. Jeho žena Michelle se obrátí na Bankse, aby rozvrácenému muži pomohl...

Premiéry: od úterý, 5. ledna, každé úterý ve 22:00 hod.


Filmy

Strach.com

Mladý detektiv a ambiciózní zástupkyně odboru veřejného zdraví vyšetřují čtyři vraždy. Mrtvá těla byla nalezena v industriální oblasti New York City. Jediné, co usmrcené osoby spojuje, je skutečnost, že zemřely přesně osmačtyřicet hodin poté, co se přihlásily na webovou stránku, nazvanou "Strach". Thriller, realizovaný v německo-britsko-americké koprodukci, režíroval William Malone. Hlavní ženskou roli ztvárnila Natascha McElhoneová.

Vysílání: neděle, 24. ledna ve 22:00 hod.


Zloději paměti.

Devítiletý syn Telly Parrettové (Julianne Mooreová) zahynul při letecké katastrofě. Traumatizovaná žena si už čtrnáct měsíců připomíná milovaného Sama na fotografiích a videokazetách. Jednoho dne však veškeré památky náhle zmizí. Manžel (Anthony Edwards) a psychoterapeut (Gary Sinise) začnou zoufalou ženu přesvědčovat, že žádné dítě nikdy neměla a že se nervově zhroutila po potratu... Sci-fi thriller o zákeřném spiknutí vznikl v režii Josepha Rubena.

Vysílání: neděle, 31. ledna ve 22:00 hod.


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1G na orbitální pozici 23,5 st. východně, Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (pozor - program AXN v DIGI TV a v UPC Direct a CS Link se neshoduje!).

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a také AXN Crime včetně popisů (synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Podle podkladů Jitky Ulrichové, PR & Marketing Coordinator HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 15. 12. 2009

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3720/axn-v-lednu-2010/