Lednové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital
Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 26.12.2009

Na HBO Comedy nás v prvním měsíci roku 2010 čeká každý všední den dopoledne komediální seriál Zlatá sedmdesátá, unikátní western, kombinovaný s psychologickým dramatem 3:10 Vlak do Yumy bude mít premiéru na HBO Digital.



HBO Comedy

Zlatá sedmdesátá

Komediální seriál, jehož děj se vrací do sedmdesátých let minulého století, se odehrává v městečku Point Place ve Wisconsinu, kde se svými rodiči žije parta teenagerů. Vede je sedmnáctiletý středoškolák Eric Forman (Topher Grace). Dalšími hrdiny jsou jeho přítelkyně ze sousedství Donna Pinciottiová (Laura Preponová) a zahraniční student Fez (Wilmer Valderrama). Sestavu protagonistů doplňují Jackie Burkhartová (Mila Kunisová) a Michael Kelso (Ashton Kutcher), kteří se spolu opakovaně rozcházejí a usmiřují. Posledním z hrdinů je věčný teoretik Steven Hyde (Danny Masterson). Skupinka mladých lidí společně zažívá řadu dobrodružství i malérů...

Premiéry: od pondělí, 4. ledna, každý všední den v 10:00 hod. a 10:25 hod. (vždy dvě epizody)



HBO Digital

3:10 Vlak do Yumy

Unikátní western, kombinovaný s psychologickým dramatem, sleduje konflikt dvou nejednoznačných hrdinů. Prvním je sebevědomý dobrodruh Ben Wade (Russell Crowe), který v úvodu s bandou svých kumpánů přepadne dostavník. Druhým je invalidní farmář Dan Evans (Christian Bale), uvízlý v neřešitelných dluzích a sužovaný starostmi o osud své rodiny. Když je Wade zatčen, zdánlivý slaboch Evans se za 200 dolarů přihlásí do ozbrojené eskorty. Ta má zločince dopravit na nádraží, odkud vlak míří do městečka Yuma, kde má bandita skončit ve vězení. Proti skupince strážců však stojí tlupa Wadeových kumpánů v čele s nelítostným Charliem (Ben Foster)... Remake klasického westernu z roku 1957 režíroval James Mangold.



Lednové tipy HBO připravila Pavla Brožková, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic


Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Thor 5 na pozici 0,8 st. západně. HBO Digital je dostupný v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO, HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3735/lednove-premiery-na-hbo-comedy-a-hbo-digital/