Poslední koncert krále popu na TV Barrandov
Autor: PR Press TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 29.12.2009
TV Barrandov odvysílá 31. prosince 2009 v 19:00 v české premiéře exkluzívní záznam posledního živého vystoupení Michaela Jacksona v Madison Square Garden. Michael Jackson na poslední show vydělal 2,7 miliónu korun za minutu. Show „Michael Jackson Live“ je oslavou 30 letého působení krále popu ve světovém šoubyznysu a proběhla v září 2001 v New Yorku.


Tehdy ještě nikdo nemohl tušit, že Michael Jackson vystupuje před desítkami tisíc diváků naposledy.

V neopakovatelné hvězdné show dále účinkují Elizabeth Taylor, Justin Timberlake, Whitney Houston, Beyoncé, Usher, Liza Minneli, Samuel L. Jackson, Gloria Estefan, Destiny´s Child, Shaggy, Jacksons 5 a mnohé další celebrity.

V devadesátiminutovém záznamu živě zazní největší hity Michaela Jacksona v interpretaci a originálních úpravách – například hit „Wanna Be Startin' Somethin“ zazpívá společně Whitney Houston a Usher, Oscarem oceněná diva Liza Minnelli vystoupí s gospelovým sborem v písni „You Are Not Alone“ a sám král popu vystřihne skladby ABC, I'll Be There, Billie Jean, Black or White, Beat It, Man in the Mirror, You Rock My World a další.

Dva vyprodané koncerty patřily k nejvýdělečnějším událostem hudebního průmyslu v historii: nejdražší vstupenka u jeviště stála 5.000,- dolarů a zahrnovala účast na VIP večeři „The Champagne and Caviar Dinner“ na počest Michaela Jacksona, kterou pořádali Elizabeth Taylor, Yoko Ono a Gregory Peck. Král popu inkasoval za každý koncert 7,5 milionu dolarů, to znamená více než 150.000,- dolarů za 1 minutu (cca 2,7 miliónu korun za minutu).

Kromě nejzářivějších hvězd šoubyznysu v show účinkují:

- 49 členný orchestr
- 12 sborových zpěváků
- 300 členný gospelový sbor
- 200 členný dětský sbor
- 40 tanečníků

Unikátní show „Michael Jackson Live“ sledujte v české premiéře na TV Barrandov 31. prosince 2009 v 19:00 hodin.


Janis Sidovský, místopředseda představenstva a ředitel marketingu TV Barrandov

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3739/posledni-koncert-krale-popu-na-tv-barrandov/