Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 15:18:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AXN v únoru 2010

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@axn.cz Přidané: 18.01.2010


Tematický kanál akčních filmů a seriálů připravil na únor pátou řadu populárních příběhů z lékařského prostředí Dr. House a reality show The Amazing Race Asia. Dále AXN nachystal na nedělní večery úspěšné filmy, jako jsou americko-německý thriller Kat, známá komedie s časovou smyčkou Na Hromnice o den více, situační komedie Cadillac Man a na Valentýna nebude chybět romantický film Španglicky snadno a rychle.


Seriál

Dr. House V.

Pátá řada populárních příběhů z lékařského prostředí, jejichž titulní hrdina (Hugh Laurie) šokuje okolí svým neurvalým jednáním i drsnými metodami léčby. Úvodní epizoda se točí kolem rozzuřené ženy, jež způsobí skandál v práci a v nemocnici začne krvácet. Později vyjde najevo, že je těhotná a potřebuje interrupci. Dr. House mezitím přesvědčuje frustrovaného Wilsona, aby neopouštěl nemocnici... V jedné z dalších epizod jsou získány orgány pro transplantace, většina jejich příjemců však za podivných okolností zemře...

Premiéry: od čtvrtka, 18. února, každý čtvrtek ve 21:00 hod. (vždy dvě epizody)


Reality show

The Amazing Race Asia

Dobrodružnou soutěž, která je asijskou verzí populárního amerického pořadu, uvádí čínsko-americký herec Allan Wu. Zápolení deseti párů začíná v malajském Kuala Lumpur, odkud soutěžící pokračují do Indonésie Další fáze závodu se odehrávají v australském Sydney a v novozélandském Aucklandu. Nejodolnější týmy poté cestují do Singapuru, Bankoku, Thajska, Indie a Dubaje. Vítězové se vracejí do Malajsie, kde získají cenu ve výši 100 000 dolarů.

Premiéry: od neděle, 7. února, každou sobotu a neděli v 17:00 hod.


Filmy

Kat

Zvláštní agent Frank Castle (Thomas Jane) po letech tvrdé dřiny touží po klidném životě po boku své ženy a synka. Během jeho poslední akce však dojde k přestřelce, při níž zemře mladý Bobby. Jeho otec, gangsterský boss Howard Saint (John Travolta) svalí na Franka vinu za synovu smrt a nechá vyvraždit celou jeho rodinu. Frank, jenž masakr přežil, se stane soudcem, porotcem i katem v jedné osobě... Americko-německý thriller z roku 2004 režíroval Jonathan Hensleigh.

Uvedení: neděle, 7. února ve 22:00 hod.


Španglicky snadno a rychle

Půvabná Mexičanka (Paz Vegaová) pracuje jako hospodyně v americké rodině, jež nevychází z malérů. Její zaměstnavatel John (Adam Sandler) má problémy s restaurací, jeho žena Deborah (Téa Leoniová) opakovaně střídá místa. John pronajme na léto dům v Malibu a cizokrajnou hrdinku přemluví, aby je doprovodila i se svou dospívající dcerou. Netuší však, že mexické a americké rodinné zvyky lze jen těžko skloubit dohromady. Romantickou komedii, uváděnou v den svatého Valentýna, realizoval James L. Brooks.

Uvedení: neděle, 14. února ve 22:00 hod.


Na Hromnice o den více

Arogantní moderátor zpráv o počasí se vypraví do zapadlého městečka v Pensylvánii, kde má pořídit rutinní reportáž. Blížící se sněhová bouře však všechny zdrží do následujícího dne. Pak dojde k nevysvětlitelné události: Phil (Bill Murray) se probudí a zjistí, že se znovu odehrává včerejšek. Absurdní moralita režiséra Harolda Ramise, jejíž hlavní ženskou roli ztvárnila Andie MacDowellová, těží z fantastického motivu časové smyčky...

Uvedení: neděle, 21. února ve 22:00 hod.


Cadillac Man

Robin Williams si v této situační komedii zahrál brooklynského obchodníka s auty, jehož spokojený život se zvrtne v řetěz malérů. Jeho ex-manželka požaduje alimenty, nároky stupňují i obě hrdinovy milenky, navíc zmizí jeho dospívající dcera. Šéf mu vyhrožuje, že pokud během dvou dnů neprodá dvanáct vozů, přijde o místo. Smolařský hrdina má také nevyřízené dluhy s mafií a je pronásledován žárlivým manželem jedné ze svých přítelkyň... Režii měl Roger Donaldson.

Uvedení: neděle, 28. února ve 22:00 hod.


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1G na orbitální pozici 23,5 st. východně, Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně.

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a také AXN Crime včetně popisů (synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Podle podkladů Jitky Ulrichové, PR & Marketing Coordinator HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 18. 1. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.01.2010 • Prima COOL hledá českou rodinu Simpsonových
19.01.2010 • Rekordní počet přímých přenosů na NOVA Sport
16.01.2010 • Slavnostní udílení Zlatých glóbů na HBO
15.01.2010 • TV5MONDE odvysílá speciál ragby: "LA MAGIE DU TOURNOI"
14.01.2010 • Lukáš Bauer a Šárka Záhrobská o víkendu v přímém přenosu na ČT
14.01.2010 • DokuCS v programové nabídce Skylinku [ 5 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist