Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 15:41:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

MTV odvysílá živý přenos koncertu „HOPE FOR HAITI NOW“

  Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 22.01.2010



Dvouhodinový speciál – „teleton“ z Los Angeles, New Yorku a Haiti - bude uveden v přímém přenosu v sobotu 23. ledna od 2:00 středoevropského času v televizních sítích MTV po celém světě. V Čechách a na Slovensku ho živě odvysílá česká verze MTV.


V souvislosti se zničujícím zemětřesením na Haiti bude MTV vysílat charitativní globální teleton „Hope For Haiti Now“. Jeho spoluproducentem je kromě MTV Networks také americký herec George Clooney. Podle Clooneyho již potvrdilo účast více než sto umělců a celebrit – živě vystoupí například Coldplay, Bono a The Edge z U2, Jay-Z, Justin Timberlake, Alicia Keys, Sting, Bruce Springsteen, Rihanna nebo Stevie Wonder. V pořadu se navíc objeví spousta dalších filmových nebo televizních osobností. Z Los Angeles bude benefici moderovat sám George Clooney, z New Yorku bude pořadem provázet americký muzikant haitského původu Wyclef Jean, přímo na Haiti bude reportér CNN Anderson Cooper.

„Začali jste to vy,“ vysvětlil Clooney v rozhovoru pro MTV. „První můj telefonát byl s Judy McGrath (výkonná ředitelka MTV Networks). Řekla mi, že všichni dělají něco pro Haiti, a MTV by do toho mělo jít také. Tím se spustila celá ta lavina.“

„Hope For Haiti Now“, zatím největší teleton v historii, bude vysílán nepřerušovaný reklamou na všech kanálech MTV Networks po celém světě, dokonce i v Číně, a v dalších velkých televizních sítích, jako jsou ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, HBO, National Geographic. Streamován bude i na největších internetových mediálních portálech.

Během živého přenosu uvidí diváci jednotné mezinárodní telelefonní číslo a adresu na internetové stránky projektu www.hopeforhatinow.org., finanční výtěžek z teletonu bude rozdělen mezi sedm vybraných humanitárních organizací: UNICEF, Oxfam, Red Cross, the Clinton Bush Haiti fund, United nations World Food Programme, Yele Haiti Foundation a Parthers in Health.

Živý přenos „Hope For Hait Now“ sledujte na MTV v ČR a na Slovensku v noci na sobotu ve 2.00 středoevropského času, reprízy jsou zařazeny do programu v sobotu ve 21.00 a v neděli ve 13.00. Přenos koncertu bude pro českou verzi MTV komentovat Libor Bouček.


Michaela Fričová, TV Nova
Léann Lavery, MTVNI, Emerging Markets



O společnosti MTV Networks International

K předním multimediálním zábavním značkám společnosti MTV Networks International patří MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy, Comedy Central a Game One. Značky MTV Network sleduje na celém světě 595 milionů domácností ve 161 zemích a 33 jazycích prostřednictvím 172 lokálně provozovaných televizních kanálů a 400 digitálních médií. MTV Networks je součástí společnosti Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B).


O společnosti MTVNI Emerging Markets Group

MTVNI Emerging Markets Group se zaměřuje na nejrychleji se rozvíjející regiony v portfoliu MTVNI v oblasti multiplatformových společností. Ve střední a východní Evropě, Rusku, Africe, na Blízkém Východě a v Indii řídí Emerging Markets Group 30 televizních stanic, 32 webových stránek, jeden videoportál a čtyři mobilní televizní kanály.


PR Press TV Nova, 21. 1. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.01.2010 • Vysielanie STV zo ZOH 2010 vo Vancouveri na Trojke v HD kvalite [ 2 ]
25.01.2010 • Fotbal na NOVA Sport v únoru 2010
22.01.2010 • Hokej na NOVA Sport v únoru 2010
22.01.2010 • Dobročinný fotbalový zápas Match Against Poverty na stanici NOVA Sport
20.01.2010 • Programové tipy HBO na únor 2010
19.01.2010 • Únorové filmové lahůdky na Cinemaxu [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist