Novinka: satelitní receiver Stream 101PVR
Autor: PR TIPA , e-mail: shop@tipa.eu Přidané: 27.01.2010

Společnost TIPA, spol. s r.o. rozšiřuje svoji nabídku o nový satelitní přijímač se čtečkou pro příjem českých a slovenských digitálních programů Stream 101PVR, který umožňuje nahrávat sledovaný pořad na USB disk (flash memory anebo externí HDD).



Přijímač se skvělým poměrem výkon/cena jenž má možnost nahrávat sledovaný pořad na USB disk. V přístroji je zabudovaná čtečka karet, takže může být použit pro příjem českých a slovenských programů v digitálních placených nabídkách CS Link, Skylink anebo UPC Direct. Jednoduché a intuitivní menu je zárukou příjemné a snadné obsluhy.


Popis základních parametrů:


- čtečka karet (kompatibilní se systémem CryptoWorks)

- možnost uložit do paměti až 4000 programů

- USB PVR ready, možnost záznamu a přehrávání nahraného pořadu na externí hard disk anebo flash memory

- rychlé přepínání programů

- multijazyčné OSD

- EPG, TXT, titulky

- Dětský zámek


Přípojná místa - konektory:

- 1x Scart

- 1x video RCA

- 2x audio out (L+R)

- 1x 0/12V RCA (programovatelné spínací napětí např. pro přepínače LNB apod.)


Receiver nabízí společnost TIPA spol. s r.o. svým velkoobchodním partnerům, v maloobchodním prodeji i prostřednictvím internetového obchodu pod artiklem č. 14580086 na adrese http://www.tipa.eu.

Aktuální maloobchodní cena vč. DPH pro koncového uživatele činí 1430 Kč, v internetovém obchodu je receiver nabízený za 1401 Kč vč. DPH.


Společnost TIPA, spol s. r.o. sídlí v Opavě a nabízí velkoobchodní i maloobchodní prodej ozvučovací, pájecí, satelitní a anténní techniky, aktivních i pasívních součástek, krabiček, konektorů, měřicích přístrojů, reproduktorů a mobilních telefonů.

Na českém trhu zastupuje mimo jiné firmy GoSAT, Golden Interstar, Bigsat, Emme Esse, Fracarro, Nordix, Classic, SHOW a UNI-T aj.


PR TIPA, spol. s r.o., Petr Ševčík, 27. 1. 2010

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3773/novinka-satelitni-receiver-stream-101pvr/