Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:30:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Březnové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 25.02.2010


Na HBO Comedy nás v březnu čeká III. a IV. série oblíbeného seriálu HBO Sex ve městě, vyprávějícího o citových, pracovních i erotických problémech čtyř kamarádek z New Yorku. Dále uvede britskou komediální show Ženská liga a sedmou řadu seriálu Larry, kroť se. HBO Digital bude vysílat oscarové drama Předčítač a český film režisérky Michaely Pavlátové Děti noci.


HBO Comedy

Sex ve městě (III., IV.)

Americký seriál, realizovaný v produkci HBO v letech 1998 - 2004, vypráví o citových, pracovních i erotických problémech čtyř kamarádek z New Yorku. Jeho podtitul ("Carrie Bradshawová ví hodně o sexu a nebojí se zeptat") parafrázuje název známé komedie Woodyho Allena. Sarkastická mozaika byla oceněna mimo jiné osmi Zlatými glóby a sedmi cenami Emmy. Vypravěčkou kuriózních příhod, inspirovaných románem Candace Bushnellové, je novinářka Carrie (Sarah Jessica Parkerová), která pravidelně píše své sloupky do listu The New York Star.

Premiéry: od pondělí 1. března každý všední den ve 20:00 hod.


Ženská liga

Britská komediální show, jejíž originální titul Smack the Pony je eufemismem pro ženskou masturbaci, se vysílala v letech 1999 - 2003 na kanálu Channel 4. K jejím tématům patří neúspěšné partnerské vztahy, řevnivost na pracovišti či latentní lesbická láska... Klíčovými autorkami provokativní skládanky groteskních skečů, jež nahlíží na svět výhradně ženskou optikou, jsou Fiona Allenová, Doon Mackichanová a Sally Phillipsová.

Premiéry: od pondělí 1. března každé pondělí, úterý a středa ve 20:30 hod.


Larry, kroť se VII.

Další řada komediálního seriálu, stylizovaného jako autentické svědectví ze života. Larry David, jenž hraje sám sebe, je finančně zajištěný, má slavné přátele, starostlivou ženu i exkluzivní dům v Hollywoodu. Během všedních i svátečních dnů se dostává do prekérních situací, v nichž figurují fiktivní postavy i skutečné celebrity... Seriál se natáčel bez scénáře a jeho účinkující často improvizovali... Larryho manažera ztvárnil Jeff Garlin, hrdinovu manželku zosobnila Cheryl Hinesová.

Premiéry: od neděle 14. března každou neděli ve 22:00 a 22:30 hod. (vždy dvě epizody)



HBO Digital

Předčítač

Mravně vypjaté drama o účtování s nacistickou minulostí, realizované podle stejnojmenného bestselleru Bernharda Schlinka, se odehrává v několika časových pásmech. V nejstarším, zasazeném do padesátých let minulého století, pozná patnáctiletý Michael Berg (David Kross) tajuplnou Hannu (Kate Winsletová) a naváže s ní vášnivý erotický vztah. Mladý muž, jenž studuje práva, ji znovu potká až po osmi letech. Jeho bývalá milenka stojí před soudem jako bývalá dozorkyně z koncentráku. Časem vyjde najevo, že je negramotná. V epizodách z osmdesátých let se dospělý Michael (Ralph Fiennes) setkává s dcerou jedné z obětí holocaustu... Příběh o vině a svědomí převedl na plátno režisér Stephen Daldry, Kate Winsletová byla za svou kreaci oceněna Oscarem.


Děti noci

Hrdinkou druhého celovečerního filmu režisérky Michaely Pavlátové je bezradná Ofka (Martha Issová), která pracuje jako prodavačka v pražské večerce. Rozporuplnou citlivku platonicky miluje obětavý mladík (Jiří Mádl), který s oblibou vyhrabává veteš v popelnicích. Oba hledají spřízněnou bytost, ani jeden z nich však nepatří do polosvěta mejdanů a diskoték... Civilní kaleidoskop těží z autentické drobnokresby nálad a obyčejných lidí. Odehrává se v Karlíně, mimo standardní turistické atrakce a konzumní svatostánky. Představitelé ústředního páru získali na loňském MFF v Karlových Varech ceny za herecké výkony. Lenka Termerová (která je skutečnou matkou Marthy Issové) byla za kreaci Ofčiny matky oceněna Českým lvem.


Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně, Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. HBO Digital je dostupný v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO, HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 25. 2. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.02.2010 • THE PACIFIC od 15. března na HBO [ 1 ]
25.02.2010 • Přímý přenos fotbalového utkání Skotsko – Česká republika poběží na SPORT 1
24.02.2010 • Peklo s princeznou v exkluzivní TV premiéře již 11. března na Film+
23.02.2010 • Trojka v 7. týždni s historicky najlepšou sledovanosťou
22.02.2010 • Březnové filmové lahůdky na Cinemaxu
19.02.2010 • AXN v březnu 2010

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist