Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 17:17:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Digi Slovakia vymení satelitné karty

  Autor: PR DIGI SLOVAKIA , e-mail: info@digislovakia.sk Přidané: 09.03.2010


Spoločnosť DIGI SLOVAKIA začne v nasledujúcich dňoch proces výmeny satelitných kariet, ktorým v krátkom čase končí platnosť. Nové satelitné karty využívajú modernú technológiu, vďaka ktorej sú bezpečnejšie a kvalitnejšie. Spoločnosť zároveň ponúka zákazníkom, ktorých sa výmena bude týkať, odmenu vo forme balíka HBO Pak na jeden mesiac.


Výmena kariet je v súlade s firemnou stratégiou neustáleho skvalitňovania služieb a rozširovania ponuky.

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA začne v nasledujúcich dňoch proces výmeny satelitných kariet, ktoré sú súčasťou vnútornej jednotky zariadenia DIGI TV dekodéra (tzv. set-top-boxu), a ktorým v blízkom období končí platnosť. Cieľom výmeny je sprostredkovať zákazníkom nové satelitné karty s modernou technológiou, ktorá využíva kvalitnejší systém kryptovania.

Vďaka tomu sú nové satelitné karty bezpečnejšie a umožňujú prácu s vyšším dátovým tokom, čo má pozitívny vplyv na kvalitu vysielania. DIGI SLOVAKIA zároveň ponúka zákazníkom, ktorých sa bude týkať výmena kariet, ako odmenu za prejavenú dôveru a pochopenie, balík HBO Pak na jeden mesiac.

„Výmena satelitných kariet je v súlade s našou firemnou stratégiou, v rámci ktorej sa snažíme neustále zlepšovať kvalitu služieb a rozširovať ponuku pre našich zákazníkov. Ako prejav vďaky za spoluprácu im ponúkame balík HBO Pak, ktorý si budú môcť mesiac užívať,“ uviedla Martina Matejová, Marketing Manager spoločnosti DIGI SLOVAKIA, s.r.o.

Zákazníci budú požiadaní o výmenu formou direct mailu. Poštová zásielka bude obsahovať sprievodný list s novou satelitnou kartou (resp. dvomi v prípade dual boxu, príp. partner boxu) a jednoduchý grafický návod na výmenu. Zákazníci budú tiež požiadaní o vrátenie starej karty poštou najneskôr do 8 dní od doručenia, a to bezplatne. Taktiež sa môžu obrátiť na operátorov na zákazníckej linke 0850 211 112 0850 211 112, ktorí sú k dispozícií denne od 7.00 do 23.00 hod.


O spoločnosti:

Materskou spoločnosťou DIGI Slovakia je rumunské konzorcium RCS & RDS, jedna z vedúcich spoločností na trhu telekomunikačných služieb v strednej a východnej Európe. Poskytuje služby v oblasti káblovej a digitálnej televízie, internetu, dátovej komunikácie, až po telefóniu (mobilné telefóny a pevné linky). Na telekomunikačnom trhu pôsobí viac ako 26 rokov. RCS&RDS je lídrom na trhu DTH (direct to home) služieb v Rumunsku, významné postavenie dosiahla aj v Maďarsku, Chorvátsku, Českej republike a Srbsku.

DIGI SLOVAKIA, s.r.o. poskytuje verejné telekomunikačné služby prostredníctvom televíznych káblových rozvodov, digitálnej satelitnej televízie a internetu. Spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu od roku 2001. DIGI TV je digitálna satelitná televízna služba DTH (direct to home), ktorá prináša kvalitnú televíznu zábavu do domácností na území celej krajiny. DIGI Slovakia vysiela prostredníctvom káblových rozvodov v mestách Handlová, Komárno, Košice, Prievidza, Ružomberok, Senica, Šaľa, Žiar nad Hronom, Brezno, Bojnice a v Bratislave - Petržalke. Služby internetu poskytuje v Handlovej, Komárne, Ružomberku a v Bratislave - Petržalke. Na Slovensku má DIGI Slovakia viac ako 300 000 zákazníkov.


PR Press DIGI SLOVAKIA, 10. 3. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.03.2010 • Nalaďte si: National Geographic Channel [ 3 ]
09.03.2010 • Před startem satelitu ASTRA 3B [ 2 ]
06.03.2010 • Fuel TV nově v platformě Kabelkiosk na Eurobirdu 9A
04.03.2010 • ČT HD: Česká televize ve vysokém rozlišení
03.03.2010 • Cyprus Travel Guide TV z družice Hot Bird 8
02.03.2010 • Persian Film z družice Hot Birdu 6

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Jak to bude v česku? 

10.03.2010 08:34 • ® Marie
Na všech forech se oznamuje, že výměna karet začíná na slovensku. O česku nikde ani zmínky. Ví někdo víc, nebo v česku to zustane tak jak to je? Marie.
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist