Najviac Formuly 1 bude na STV
Autor: PR Press STV , e-mail: info@stv.sk Přidané: 12.03.2010
Strhujúce preteky Formuly 1 na obrazovke Slovenskej televízie – v priamom prenose, s kvalitným spravodajstvom, magazínmi a seriálom. To je atraktívna ponuka programov tematického vysielania STV k F1, ktoré Dvojka a Trojka prinesú od piatka 12. marca 2010 až do polovice novembra.


Jedinečné zážitky pri sledovaní Formuly 1 budú môcť priaznivci obľúbeného zápolenia zažiť so Slovenskou televíziou už tretí rok po sebe. Dvojka súbežne so športovým okruhom Trojka odvysielajú všetkých devätnásť Veľkých cien Formuly 1.

Vysielaniu pretekov Veľkej ceny bude na Dvojke predchádzať Štúdio F1, s aktuálnymi informáciami z dejiska VC, rozhovormi, tabuľkami a predstavením okruhu. Aktuality, analýzy, rozhovory ponúkne Magazín F1, ktorý budú môcť diváci sledovať na Trojke vždy v piatok večer.

Podpornými programami Formuly 1 na Trojke budú austrálsky magazín Príbehy Veľkých cien o zaujímavostiach F1 z minulosti aj súčasnosti a desaťdielny seriál Porsche Mobil 1 Supercup 2010, v ktorom fanúšikovia rýchlej jazdy uvidia i Slováka Štefana Rosinu.

Šampionátom Formuly 1 bude sprevádzať komentátor Ján Žgravčák. Sekundovať mu budú Andrej Studenič a Martin Trenkler. Otázky, názory, či pripomienky môžu diváci už teraz posielať na e-mailovú adresu formula1@stv.sk .


Branislav Šanta, PR manažér Dvojky a Trojky, Útvar komunikácie STV

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3842/najviac-formuly-1-bude-na-stv/