Funkcionalita ICE karet v dekodérech CryptoWorksTM
Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 23.03.2010

Na základě četných dotazů prodejců našich přístupových karet vydává Skylink stanovisko k funkcionalitě nových ICE karet v dekodérech CryptoWorksTM.




ICE karta, kterou Skylink uvede do prodeje v blízké budoucnosti, má v sobě kromě funkcionality Irdeto PI-sys rovněž funkcionalitu CryptoWorksTM.

Společnost Irdeto garantuje správnou funkcionalitu nových ICE karet v přijímačích s dekodérem CryptoWorksTM, které byly v minulosti Irdetem testovány a řádně certifikovány.

V této souvislosti Skylink opětovně důrazně upozorňuje, že při budoucích změnách v nastavení kódovacích parametrů systému Irdeto PI-sys lze očekávat vážné a možná neřešitelné problémy u satelitních přijímačů s dekodérem bez oficiální licence CryptoWorksTM. Velmi nám záleží na tom, aby naši zákazníci mohli naše služby bez problémů užívat i v příštích letech.

Jsme proto znepokojeni aktuální situací, kdy někteří prodejci prodávají spolu s kartou Skylink přijímače s nelicencovanými univerzálními čtečkami. U těchto přijímačů nemůžeme ručit za jejich budoucí kompatibilitu s kartami Skylink! Riziko je plně na importérech a prodejcích.

Všem prodejcům doporučujeme orientovat se na přijímače s oficiálními a certifikovanými dekodéry CryptoWorksTM (v blízké budoucnosti rovněž Irdeto PI-sys).


PR Skylink, 23. 3. 2010

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3854/funkcionalita-ice-karet-v-dekoderech-cryptoworkstm/