On line na satCentrum: National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 03.04.2010
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Další on line chat byl věnován programu, který přináší na naše obrazovky chytrou a věcnou zábavu vyváženě složenou z popularizované vědy, technologie, přírodní historie, archeologie a záhad přírody, který vysílá 24 hodin, a posledních několik dní už i v češtině - ano, je to National Geographic Channel! Vlastně to ani není běžný TV program, je to vlastně způsob života, čemuž odpovídá i jeho nové motto “žijte se zájmem”.

On line chat proběhl ve středu 7. 4. 2010, v době 13 – 15 hod. Za klávesnicemi počítačů usedly a na vaše otázky odpovídaly půvabné, inteligentní a příjemné mladé dámy - Ing. Eva Sedláčková a Mgr. Lada Dobrkovská ze společnosti CHANNELS, která se v ČR a SR specializuje na oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic National Geographic Channel, Nat Geo Wild, NGC HD, Nat Geo Music, Disney Channel, Travel Channel, Sky News, Playboy TV, Private Spice a The Adult Channel.

Otázky směřovaly nejen k programům rodiny National Geographic Television, do které patří kromě National Geographic Channel také National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Music, Nat Geo Wild HD a Nat Geo Adventure, ale i k dalším programům v porfoliu společnosti CHANNELS.

Děkujeme všem diskutujícím za zajímavé dotazy a zástupkyním společnosti CHANNELS pak za jejich kvalifikované odpovědi!


Ještě bychom vás chtěli pozvat i k účasti v soutěži, kterou se společností Channels a s National Geographic Channel připravil server satCentrum. Soutěž o zajímavé ceny probíhá do 14. 4. 2010.



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


Redakce satCentrum, 3. 4. 2010, aktualizováno 7. 4. 2010

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3881/on-line-na-satcentrum-national-geographic-channel-a-dalsi-stanice-distributora-channels/