Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 11:11:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Extreme Sports Channel od května pro širší spektrum diváků

  Autor: PR Press PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 14.04.2010


Extreme Sports Channel, první a jediná televizní stanice na světě zcela zasvěcená akčním sportům, přichází s rozsáhlými změnami. Od 3. května představí novou programovou nabídku i živější on-air look. Obsahový i vizuální relaunch si klade za cíl oslovit rozmanitější spektrum populace. Vedle hlavní cílové skupiny mužů ve věku 25 - 40 let tak zaujme ve větší míře i ženy, mladší i střední generaci.


„Diváci budou i nadále dostávat maximální nálož namíchanou z toho nejlepšího, co tradiční i netradiční extrémní sporty nabízí, navíc jim ale stanice přinese více zábavy, lifestylu, inspirujících životních příběhů různých sportovců a alternativní dobrodružství na zcela nové úrovni,“ uvedl Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager společnosti Chello Central Europe, jež stanici úspěšně zastupuje na českém trhu.

Od 3. května budou mít diváci ještě více důvodů ke sledování stanice Extreme Sports Channel. Na obrazovkách se objeví nejen ty nejatraktivnějších a nejprestižnější sportovní události a soutěže z celého světa, ale také celá řada nových pořadů, při jejichž sledování zažije divák spoustu zábavy a dobrodružství. V rámci nové strategie bude Extreme Sports Channel nadále představovat ty nejlepší události a sportovce ze světa BMX, motokrosu, skateboardingu, surfingu, snowboardingu a dalších akčních sportů, přesto se diváci dočkají i alternativních pořadů a přenosů, které svět extrémních sportů poodhalí z jiného úhlu pohledu. Mezi pořady takového typu se v květnu bezesporu zařadí nová show nazvaná Fantasy Factory, jejíž hlavní hvězdou je významný zahraniční skateboardista Rob Dyrdek, známý také jako zakladatel značky DC Shoes.


Extreme Sports Channel

Světově proslulá stanice Extreme Sports Channel je jediná televizní stanice, která přináší to nejlepší ze světa akčních sportů. Zachycuje čisté nadšení lidí, kteří žijí své sny, a pouštějí se na úžasné výpravy. Jsou odhodlaní a plní elánu dosáhnout svých vytyčených cílů. Ti, kteří se pravidelně objevují na stanici Extreme Spotrs Channel patří k nejtalentovanějším a nejodhodlanějším sportovcům světa.

Extreme Sports Channel vznikla v roce 1999 a nyní je k dispozici více než 25 milionů předplatitelů v 65 zemích světa. Vysílán je ve více než 11 jazycích v celé Evropě, na Středním východě i v Africe. Stanice nabízí živé online vysílání událostí prostřednictvím portálu Extreme.com.

Extreme Sports Channel je součástí kanálu portfolia značky Chello Zone - obchodní jednotka Chellomedia. V České Republice stanici zastupuje společnost Chello Central Europe.


Barbora Sopková, Account manager, PR.Konektor


Úplné měsíční programové přehledy stanice Extreme Sports Channel si můžete, včetně tipů - Highlights, stáhnout na našem webu v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.04.2010 • National Geographic Channel zítra uvede premiéru exkluzivního dokumentu Znalec psí duše
15.04.2010 • Program TV SPORT 5 ve znamení rally i sportovních vozů
14.04.2010 • Play-off NHL 2009/10 začíná
12.04.2010 • ATP World Tour 1000 – Monte Carlo
09.04.2010 • Poplach v pražském podsvětí – rada Vacátko a jeho mordparta se vrací na ČT!
09.04.2010 • Sobotní El Clásico live na Sport 1

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist