Hallmark Channel v nabídce CS Link
Autor: PR Press CS Link , e-mail: info@mediavision.cz Přidané: 04.05.2010

Media Vision s.r.o., provozovatel digitální satelitní televize CS Link, přidává další filmový program - Hallmark Channel, který je zaměřen na oceněné kriminální seriály nejznámějších filmových studií a britské celovečerní filmy či minisérie.


Společnost Media Vision oznamuje zařazení Hallmark Channel do nabídky digitální satelitní televize CS Link. Do 13. 6. ho budou moci všichni zákazníci CS Link přijímat zcela zdarma.

Následně si ho mohou předplatit v programovém balíku TOTAL, MIX, případně v rámci individuálního balíku MÝCH 6. Po hudební stanici Retro Music Television je to za poslední dobu již druhý program, který rozšířil zmiňované balíčky a i tentokrát se ceny nemění. “Snažíme se vycházet vstříc požadavkům našich zákazníků a zatraktivňovat tak naši nabídku”, říka Daniel Klička, ředitel společnosti Media Vision.


Možnosti předplatného programu Hallmark Channel:

TOTAL – 23 programů všech žánrů (filmové, hudební, sportovní, dětské, dokumentární a erotické stanice) – 290 Kč měsíčně

MIX – 13 programů pro celou rodinu – 180 Kč měsíčně

MÝCH 6 – 6 libovolných programů dle vlastního výběru z nabídky TOTAL – 220 Kč měsíčně


O společnosti Media Vision:

Provozovatelem české a slovenské digitální satelitní televize CS Link je společnost Media Vison s.r.o. Poskytuje dekódovací karty CS Link pro příjem neplacených českých a slovenských TV programů včetně 2 stanic ve vysokém rozlišení ČT HD a Nova HD a zároveň nabízí možnost předplatného placených programů a zvýhodněných programových balíčků. Signál je šířen ze satelitů Astra z pozice 23,5°E v 100% digitální kvalitě a pokrývá celé území České a Slovenské republiky. Platforma má dlouholetou tradici - vznikla v roce 1998.


Lucie Gleichová, Media Vision s.r.o., 4. 5. 2010

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3953/hallmark-channel-v-nabidce-cs-link/