Červnové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital
Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 05.06.2010
Na HBO Comedy nás tento měsíc čeká americký seriál z poloviny devadesátých let Cybill, který sarkasticky vypráví o životě rozvedené čtyřicátnice - televizní herečky, která na vlastní pěst vychovává dvě dospívající dcery. HBO Digital nabídne kriminální komedii Po přečtení spalte, v níž Joel a Ethan Coenovi rozehráli své typické panoptikum přičinlivých nýmandů, a romantický horor Stmívání režisérky Catherine Hardwickeové s podobným tématem jako seriál True Blood - Pravá krev.


Cybill

Americký seriál z poloviny devadesátých let sarkasticky vypráví o životě rozvedené čtyřicátnice s nejistou budoucností. Titulní hrdinkou je televizní herečka Cybill Sheridanová (v podání slavné Cybill Shepherdové), která na vlastní pěst vychovává dvě dospívající dcery. Rozporuplná žena, žijící v Los Angeles, se stýká s oběma ex-manželi i se svou chápavou kamarádkou Maryanne (Christine Baranskiová), jež má problémy s alkoholem. Cybill odhodlaně čelí každé nové výzvě, kterou jí osud postaví do cesty. Zápasí o to, aby si uchovala svůj mladistvý vzhled i práci, o niž ji chce připravit všehoschopná Andrea.

Premiéry: od pondělí, 14. června, každý všední den v 10:00 a v 10:25 (vždy dvě epizody)


HBO Digital

Po přečtení spalte

Kriminální komedie, v níž Joel a Ethan Coenovi rozehráli své typické panoptikum přičinlivých nýmandů. Agent CIA (John Malkovich), který je vyhozen z práce, se rozhodne sepsat své paměti. Disketa s ožehavým textem náhodou padne do rukou dvěma prosťáčkům z fitcentra (Brad Pitt a Frances McDormandová), kteří nabídnou domnělou senzaci Rusům a začnou bývalého špióna vydírat. V řetězu absurdních nedorozumění a zbytečných mordů figuruje také záletná manželka propuštěného agenta (Tilda Swintonová). Další klíčovým hráčem je samolibý úředník (George Clooney), který s ní udržuje poměr a po domácku sestrojuje bizarní erotický aparát…

Satira o zpackaných podrazech karikuje mechanismy tajných služeb i naivitu obyčejných Američanů.


Stmívání

Středoškolačka Bella (Kristen Stewartová) opustí svou matku a přestěhuje se do zapadlého městečka ve státě Washington, kde její otec působí jako šéf místní policie. Mezi novými spolužáky ji zaujme tajuplný Edward (Robert Pattinson), o jehož rodině kolují podivné zvěsti. Mladík se vztahu se zvědavou dívkou dlouho brání a mezitím předvede několik zázračných kousků. Zabrání jejímu zranění při autonehodě, vysvobodí ji ze zajetí tlupy otrapů. Bella pochopí, že se sblížila s upírem...

Romantický horor režisérky Catherine Hardwickeové, inspirovaný románovou ságou Stephenie Meyerové, má podobné téma jako seriál True Blood - Pravá krev. Uvažuje o úskalích vášnivé lásky i o soužití většinové společnosti s kuriózní menšinou.



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně, Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. HBO Digital je dostupný v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO, HBO HD, HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 4. 6. 2010

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4003/cervnove-premiery-na-hbo-comedy-a-hbo-digital/