Značka Skylink READY pro první přijímače s dekodérem Irdeto
Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 25.06.2010

Česko-slovenská satelitní platforma Skylink úspěšně otestovala první satelitní přijímače s Irdetem a poskytla jim označení Skylink READY.



Nový systém podmíněného přístupu Irdeto PI-sys (Irdeto) satelitní platformy Skylink je v provozu a byla zahájena distribuce nových karet Irdeto Premium s označením ICE (Irdeto CryptoWorks Enveloped). ICE karty fungují v dekodérech CryptoWorks a rovněž v dekodérech Irdeto PI-sys.

V předstihu před spuštěním nového kódovacího systému Irdeto předal Skylink výrobcům a distributorům technickou specifikaci, ve které uvedl základní parametry, které je třeba splnit, aby přijímač podporoval nejen aktuální, ale i plánované služby poskytované zákazníkům Skylinku.

Abychom našim zákazníkům usnadnili orientaci v přijímací technice, rozhodli jsme se nové přístroje testovat. Přijímačům a CAM modulům, které mají certifikát společnosti Irdeto a splňují základní podmínky pro dlouhodobou bezproblémovou funkci s kartou Skylink ICE (resp. Skylink Irdeto), poskytujeme značku Skylink READY.

Celkem 9 výrobců satelitní techniky vyvinulo přijímače odpovídající naší technické specifikaci a předložilo své výrobky Skylinku na otestování. Dnes můžeme oznámit, že první tři přijímače – DiZiPiA DS4H-35IRS, Go SAT GS7050 HDi a Topfield SBI-2050 - obdržely od Skylinku protokol o úspěšném testu a zároveň značku Skylink READY. Nic tedy nebrání jejich vstupu na český a slovenský trh. Další přijímače jsou ve finální fázi testování a lze očekávat, že značku Skylink READY získají v nejbližších dnech.

Skylink na svých webových stránkách v sekci „Jak získáte / Testy satelitních přijímačů“ průběžně zveřejňuje všechny přijímače a CAM moduly, které získaly značku Skylink READY.


PR Skylink, 25. 6. 2010

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4031/znacka-skylink-ready-pro-prvni-prijimace-s-dekoderem-irdeto/