Stanovisko Skylinku k řešení pirátského příjmu Digi TV
Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 11.08.2010

Česko-slovenská satelitní platforma Skylink reaguje na technické opatření satelitní platformy Digi TV, které vyřadilo z provozu pirátské satelitní přijímače.



Minulý týden přistoupila mezinárodní satelitní platforma Digi TV k dlouho očekávanému kroku – vypnutí systému podmíněného přístupu Nagravision 2 – který se stal v minulých letech cílem pirátského příjmu. Důsledkem tohoto kroku je extrémní zvýšení poptávky původních uživatelů neautorizovaného příjmu Digi TV po přístupových kartách Skylink. Velmi nám záleží na spokojenosti našich nových zákazníků, proto jsme nuceni upozornit je na riziko spojené s použitím jejich přijímače pro příjem programů satelitní platformy Skylink.

Pirátské přijímače nejsou vybaveny licencovaným dekodérem Irdeto/CryptoWorks, a proto nelze zaručit spolehlivou funkci těchto přijímačů s kartou Skylink.

Zákaznické centrum Skylinku je v těchto dnech přetíženo stížnostmi majitelů nelicencovaných přijímačů, kteří reklamují funkčnost karty Skylink. Téměř všechny problémy souvisejí s nekompatibilitou satelitního přijímače s dekódovací kartou.

Majitelům takových přijímačů doporučujeme, aby se obrátili na prodejce, který jim přijímač prodal, a žádali jeho náhradu přijímačem funkčním - vybaveným řádně licencovaným dekodérem Irdeto/CryptoWorks případně certifikovaným dekodérem jiné satelitní platformy působící na našem území. Takovýchto přijímačů je na našem trhu dostatek a dají se pořídit za velmi přístupné ceny.


PR Skylink, Radim Onderka, ředitel marketingu, 10. 8. 2010

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4091/stanovisko-skylinku-k-reseni-piratskeho-prijmu-digi-tv/