Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 08:17:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Stanovisko Skylinku k řešení pirátského příjmu Digi TV

  Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 11.08.2010



Česko-slovenská satelitní platforma Skylink reaguje na technické opatření satelitní platformy Digi TV, které vyřadilo z provozu pirátské satelitní přijímače.



Minulý týden přistoupila mezinárodní satelitní platforma Digi TV k dlouho očekávanému kroku – vypnutí systému podmíněného přístupu Nagravision 2 – který se stal v minulých letech cílem pirátského příjmu. Důsledkem tohoto kroku je extrémní zvýšení poptávky původních uživatelů neautorizovaného příjmu Digi TV po přístupových kartách Skylink. Velmi nám záleží na spokojenosti našich nových zákazníků, proto jsme nuceni upozornit je na riziko spojené s použitím jejich přijímače pro příjem programů satelitní platformy Skylink.

Pirátské přijímače nejsou vybaveny licencovaným dekodérem Irdeto/CryptoWorks, a proto nelze zaručit spolehlivou funkci těchto přijímačů s kartou Skylink.

Zákaznické centrum Skylinku je v těchto dnech přetíženo stížnostmi majitelů nelicencovaných přijímačů, kteří reklamují funkčnost karty Skylink. Téměř všechny problémy souvisejí s nekompatibilitou satelitního přijímače s dekódovací kartou.

Majitelům takových přijímačů doporučujeme, aby se obrátili na prodejce, který jim přijímač prodal, a žádali jeho náhradu přijímačem funkčním - vybaveným řádně licencovaným dekodérem Irdeto/CryptoWorks případně certifikovaným dekodérem jiné satelitní platformy působící na našem území. Takovýchto přijímačů je na našem trhu dostatek a dají se pořídit za velmi přístupné ceny.


PR Skylink, Radim Onderka, ředitel marketingu, 10. 8. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.07.2010 • Česká televize urychlí spuštění digitálního paketu na Zlínsku o dva měsíce [ 1 ]
15.07.2010 • Do Zlína přichází pozemní digitalizace - dnes se na Tlusté hoře měnila vysílací TV anténa
16.06.2010 • Trojka v SD pre 9 z desiatich Slovákov, v HD pre štvrtinu domácností
08.06.2010 • UPC a SAT Plus zahajují pravidelné televizní 3D vysílání
14.04.2010 • Na návštěvě v TVS Kamzík a uplinku Skylinku [ 1 ]
09.04.2010 • Satelit je najrýchlejšie rastúcou televíznou platformou na Slovensku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  origo Ci module a čítacčy nefungujú na ICE karty 

28.08.2010 15:54 • ® dvbt
Zdrvým všetkých tak už druhý deň sa hrám zmodulmi original CryptoWorks a ICE kartami tiež majú problémy hlavne najnovšie predávané EUROCAM od Smard TV. Karta dosť často mrzne ukáže kódovaný program a dosť dlho to načítava až to lezie na nervy skúšal som aj daný modul v inom prijímači z CI rozhraním chovalo sa to tak isto. Ďalej som skúšal podlepiť čip lebo sa dosť prehýba z domnením že to môže spôsobovať slabší kontakt a preto to vypadáva ale nepomohlo to. Na rad prišiel ďalší modul TechniCam od TechniSat karta sa chovala skoro podobne aj keď pomenej to mrzlo po upgrade modulu cez OTA na Astre 19,2 sa to polepšilo ale problémy sa úplne neodstránili. Tretí a posledný modul ból Easy Tv twin od Mascom dekódoval dobre a po upgrade cez OTA na Astre 19,2 šlape ako jediný zatial bez problémov. Pozor po upgrade firmweru na Easy Tv sa zmení menu modulu a pridajú sa tam rôzne nové funkcie. Záver je že čo sa týka podpori cez OTA je na tom z modulov najlepšie firma Mascom potom Technisat. Skúšané karty Skylink modra aj T-T biela keď že sú to len CryptoWorks tak nemaju problemi v žiadnom z modulov. Skúšal som aj ICE v Homecast EM 200 origo CryptoWorks a karta mrzla tiež. Dokonca karty ICE mrznú aj v Tofieldoch z označenim Irdeto Je tam licenciovaný Cryptoworks. Tak že vyjadrenie SKYLINK ŽE KARTY ZARUČUJÚ BEZPROBLÉMOVÝ CHOD LEN V LICENCOVANÝCH DEKODÉROCH CryptoWorks/Ireto JE DOSŤ NA SMIECH LEBO UNI ČÍTAČKY TO TUŠÍM ZVLÁDAJÚ LEPŠIE AKO ORIGINAL CryptoWorks JE TO VDAKA SOFTWAROVÝM PODPORÁM PRIJÍMAČOV Z UNI ČÍTAČKOU. Som zvedavý ako sa postaví kto mu Skylink a nevyhovárať sa na nelicencovaný dekodér či si prizná že má zlú sériu kariet ICE ktore fakt mrznú a nieje to problém modulov CryptoWorks alebo UNI čitačiek lebo staré karty Skylink frčia dodnes bez najmenších problémov. :what: :what: :what:
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist