myZen.tv v HD a SD verzi na dalším transponderu Eurobirdu 9A
Autor: Petr Miklík , e-mail: petr.miklik@seznam.cz Přidané: 18.08.2010

Stanice „myZen.tv“, která se věnuje relaxaci a wellnessu, zahájila vysílání verze HD a SD na dalším transpondéru družice Eurobird 9A na orbitální pozici 9° východně.



myZen.tv nabízí interaktivní a originální koncept s tématikou relaxace a vysílá směsici cvičení, hudby a obrázků HD. Stanice nabízí relaxační sezení v různých jazycích, doplněné tichým a uklidňujícím hlasem profesiálního trenéra s hudbou zen a přírodních zvuků ze zajímavých míst na zemi.


Parametry pro příjem:

družice: Eurobird 9A
orbitální pozice: 9° východně
kmitočet: 11,747 GHz
polarizace: horizontální
Symbol Rate: 27500 kSymb/s
FEC: 3/4
modulace: DVB-S QPSK

Obě stanice nyní vysílají souběžně také na stávající frekvenci 11,804 GHz, vertikální polarizace, Symbol Rate 27500 kSymb/s, FEC 3/4, modulace DVB-S QPSK.

Verze HD stanice lze přijímat jako součást satelitního paketu HD „HD für mich“ (HD pro mne) placené televizní platformy „Fernsehpaket“ (Televizní paket). Paket zahrnuje pět kanálů Mezzo Live HD, myZen.tv HD, Luxe TV HD, Fashion TV HD a Bebe TV HD.

Diváci kabelové televize mohou kanál přijímat v placené televizní platformě společnosti Eutelsat s názvem Kabelkiosk, jako součást HD paketu „HD-Extra“. Internet: www.myzen.tv, www.kabelkiosk.de, www.fernsehpaket.de


S využitím zdroje: Infosat.de, 18. 8. 2010, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4109/myzen-tv-v-hd-a-sd-verzi-na-dalsim-transponderu-eurobirdu-9a/