Češi proti Srbům na ČT2 v bitvě o finále tenisového Davis Cupu
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 15.09.2010
ČT2 odvysílá o víkendu v přímém přenosu semifinále tenisového Davis Cupu, v němž nastoupí v Bělehradě domácí Srbové proti českému výběru, který bude chtít postoupit do finále už podruhé za sebou. Přímý přenos začíná v pátek 17. září na ČT2 ve 14:30 hodin.


Vloni si dokázali Češi poradit v nejsilnějším složení s Tomášem Berdychem a Radkem Štěpánkem v semifinálovém duelu s Chorvatskem. Letos jim stojí v cestě ambiciózní tým Srbska v čele s nedávným finalistou US Open a druhým hráčem světa Novakem Djokovičem. Český kapitán znovu spoléhá na osvědčenou dvojici Berdych – Štěpánek, která bude chtít umlčet vyprodanou Arénu Bělehrad, v níž chce vytvořit bouřlivou atmosféru více než 16 tisíc diváků.

Česká televize bude mít na místě komentátora Marka Svačinu a reportéra Tomáše Budku. V pražském studiu se vystřídají Pavel Čapek a David Kozohorský. Odborné postřehy z napínavého duelu nabídne tenisový expert České televize Zdeněk Žofka a chybět nebude ani analýza s pomocí elektronické tužky.

Sobotní čtyřhra začne stejně jako páteční dvouhra ve 14:30 hodin. Nedělní dvouhry začínají o hodinu dříve, tedy ve 13:30 hodin.


Ladislav Šticha, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4159/cesi-proti-srbum-na-ct2-v-bitve-o-finale-tenisoveho-davis-cupu/